Libnet.ro
UNICEF

09:00

ALERTA METEO: Sase judete din tara sunt sub cod galben de ceata si burnita

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO: Sase judete din tara sunt sub cod galben de ceata si burnita

Sase judete din zona Moldovei si din sudul tarii sunt sub atentionare cod galben de ceata si izolat burnita, marti seara, pana la ora 23, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. continuă pe Antena3

ALERTA METEO: 19 judete sub AVERTIZARE de ceata! in ce zone a turbat toamna...

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile in 19 de judete din Transilvania, Muntenia, Moldova.

Meteorologii avertizeaza! Fenomene periculoase in 22 judete din tara

Meteorologii au emis, duminica dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in 22 de judete din Transilvania, Muntenia si Moldova. Conform.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 19 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata pentru 11 judete din tara

Meteorologii au emis, sambata dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru 11 judete. Potrivit ANM, este ceata in judetele Ialomita, Harghita, Botosani, Galati, Mures, Dolj, Constanta, Tulcea,.

Zece judete din Transilvania si Moldova, sub cod galben de ceata densa

Meteorologii au emis, duminica seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile in zece judete din Transilvania si Moldova. Conform Administratiei Nationale de.

Premiera mondiala. Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine

Boala care a luat carnea de pe mesele a sute de mii de romani ar putea avea leac! Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine, in premiera.

ALERTA METEO: Incredibil, IARNA PUNE STAPANIRE peste Romania! Care sunt judetele cele mai AFECTATE!

Meteorologii vin cu vesti teribile pentru urmatoarea luna si jumatate: se anunta o iarna extrem de grea in Romania! Tara noastra se va situa, cel putin in urmatoarea luna - o luna si jumatate la.

Alerta meteo: Cod galben de ceata densa in Capitala si in judetele Harghita si Covasna

Meteorologii au emis luni dimineata doua avertizari de vreme severa imediata pentru Bucuresti si pentru judetele Harghita si Covasna, referitoare la ceata densa care va scadea vizibilitatea la sub 200 de metri, iar izolat chiar sub 50 de metri.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

11 judete sunt, marti dimineata, sub avertizare cod galben de ceata. in unele judete, pe langa ceata va fi si burnita, transmite Administratia Nationala de Meteorologie.

Alerta meteo: Cum va fi vremea in weekend! Schimbare RADICALA in Romania: Zonele vizate

Dupa o zi de vineri cu vreme frumoasa in aproape toata tara si temperaturi ce depasesc mediile perioadei, sambata o sa avem vreme destul de buna si va fi mai cald decat in mod obisnuit. Norii apar in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )