Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALERTA METEO: SCHIMBARE BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
ALERTA METEO: SCHIMBARE BRUSCA a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Meteorologii vin cu vesti bune pentru ziua de marti, 17 decembrie 2019. Vremea va ramane in continuare. continuă pe B1

ALERTA METEO! SCHIMBARE RADICALA a vremii in weekend! Care sunt JUDETELE VIZATE!

O noua surpriza din partea vremii! PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Dupa frig si ninsori, ne asteapta o vreme anormal de calda.

Care sunt diferentele dintre leasingul financiar si cel operational?

Potrivit estimarilor Asociatiei Societatilor Financiare din Romania ALB), 2018 a fost pentru firmel.

Subiectele zilei: Regiunile din Romania care ar putea fi inghitite de ape pana in 2050; Gasti criminale chineze raspandesc intentionat pesta porcina pentru a face bani; CTP, dupa condamnarile din dosarul Colectiv: Mortii raman in continuare sa se rasucea

Santaj interlop: cum sunt escrocati de Corduneni oameni de afaceri nevinovati. Unul dintre fratii Corduneanu, Bogdanel, cel care pare a fi seful diviziei de santaje a familiei, a fost trimis in judecata de procurori. Melescanu a sustinut crimele comuniste din anii 50. Astazi, jura ca a pretuit libertatea. Fostul ministru de Externe sustinea nationalizarea comunista. Astazi, de la tribuna Parlamentului, lauda democratia. Presedintele Senatului.

Stirile ProTV: Regiunile din Romania care ar putea fi inghitite de ape pana in 2050. HARTA dezastrului

Sute de cercetatori de la universitati faimoase din lume atrag atentia ca bucati imense de uscat vor fi inghitite de apa, pana in 2050. Peste 150 de milioane de oameni vor fi afectati. in Romania, sunt in pericol sa dispara Delta Dunarii, dar si o parte din litoral, dupa acum arata o harta realizata de specialisti.

Regiunile din Romania care ar putea fi inghitite de ape pana in 2050

Sute de cercetatori de la universitati faimoase din lume atrag atentia ca bucati imense de uscat vor fi inghitite de apa, pana in 2050. Peste 150 de milioane de oameni vor fi afectati. in Romania, sunt in pericol sa dispara Delta Dunarii, dar si o parte din litoral, dupa acum arata o harta realizata de specialisti. in ultimii 80 de ani, nivelul Marii Negre a crescut cu 20 de centimetri, mai sustin cercetatorii de la Institutul National Grigore Antipa.

Ministrul Mediului dezvaluie zonele in care sunt cele mai mari taieri ilegale de lemne: Sunt judetele cu suprafetele cele mai mari acoperite cu paduri (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre judetele in care se taie cel mai mult lemn in mod ilegal. Este vorba despre judetele de munte,.

Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Plini de idei, pasionati, ambitiosi si dispusi sa isi asume riscuri - acestea sunt caracteristicile celor care au revolutionat lumea prin inventiile lor. Bineinteles, s-au bucurat de celebritate, dar si de mari satisfactii financiare. Succesul n-a.

Centralele nucleare imbatranesc: iata care sunt riscurile Frantei

Franta este una din tarile europene care detine tehnologia energiei nucleare, folosita si in scopuri civile pentru producerea de energie electrica. Dupa rezolutia din 1956, spre sfarsitul anilor 70, au fost activate primele centrale, Franta devenind astfel un stat care nu numai ca isi satisface nevoile energetice, dar care reuseste sa obtina si un surplus pentru a-l vinde in strainatate, scrie Il Giornale, citat de Rador.

Care sunt cele mai comandate deserturi de Craciun

Cele mai comandate deserturi de Craciun sunt cozonacii si checurile, iar per familie se comanda, in .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )