Libnet.ro
UNICEF

16:00

ALERTA METEO! SCHIMBARE RADICALA a vremii in weekend! Care sunt JUDETELE VIZATE!

B1 B1,
ALERTA METEO! SCHIMBARE RADICALA a vremii in weekend! Care sunt JUDETELE VIZATE!

O noua surpriza din partea vremii! PROFETIE iNGRIJORATOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNT CUMPLIT PENTRU ROMANI! O EXPLOZIE URIASA Dupa frig si ninsori, ne asteapta o vreme anormal de calda. continuă pe B1

Schimbare radicala de look pentru Nicole Cherry, dupa ce si-a operat bustul. Cu lenjeria la vedere si imbracata in piele neagra

Nicole Cherry a depasit de mult statutul de copilul care a dat peste cap muzica romaneasca. Aceasta este un adult in devenire, motiv pentru care revine in fata fanilor cu o schimbare enorma de look, semn ca a depasit de o buna bucata de vreme perioada copilariei. Nicole Cherry, schimbare radicala de look Nicole Cherry .

Connect-R, schimbare radicala de look. Artistul si-a lasat parul lung. Iata cum arata

Daca acum un an vedeta Connect-R isi soca fanii cu schimbari de look foarte dese, si se tunsese, de data asta s-a decis sa-si lase parul ceva mai lung, si trebuie sa recunoastem ca ii sta la fel de bine. Stefan Mihalache, dupa numele din buletin, este unul din cei mai in voga solisti ai .

VIDEO Fostii ministri Mihai Fifor si Razvan Cuc si deputatul PSD Luminita Jivan, audiati la DNA in dosarul mitei de la Directia de Drumuri Timisoara, in care sunt urmariti penal trei parlamentari PSD Fifor: Am vazut si eu in presa ce s-a intamplat Cuc:

Fostul vicepremier PSD Mihai Fifor si deputatul PSD Luminita Jivan, lider al filialei Caras-Severin, au fost audiati vineri dimineata la DNA Timisoara in dosarul spagilor care ar fi fost incasate de Directia Regionala de Drumuri Timisoara pentru PSD Arad, dosar in care sunt cercetati trei parlamentari de la PSD, intre care liderul filialei Arad, Dorel Caprar. Si fostul ministru al Transporturilor Razvan Cuc a fost audiat de procurori, sustinand ca nu are nicio treaba si ca probabil niste oameni s-au laudat ca il cunosc, scrie Opinia Timisoarei. 00 Razvan Cuc: Nu am nicio treaba cu acest dosar, niste oameni s-au laudat ca ma cunoscUPDATE 11. 40 Mihai Fifor: Spun cu toata fermitatea ca nu am cunostinta de ceea ce s-a intamplat in acest dosar, am vazut in presa.

Curs valutar BNR, joi, 12 decembrie. Care sunt cotatiile de azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei emit un nou curs. Care sunt cotatiile de azi ale monedelor internationale de circulatie si care este evolutia Indicelui ROBOR? Curs valutar BNR pentru joi, 12 decembrie Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs pentru azi, 12 decembrie. Noile cotatii isi vor face aparitia, pe site-ul .

Alerta meteo! SCHIMBARE TOTALA a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Spre sfarsitul saptamanii, meteorologii anunta ninsori semnificative si un strat consistent de zapada in zona montana.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri parlamentare in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti la a obtine cele mai multe locuri sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, dar a caror miza.

Zodiacul celor mai iubite femei. Care sunt zodiile IREZISTIBILE

Doar patru zodii exceleaza cand vine vorba de iubit. Atrag barbatii ca un magnet si este foarte usor sa te indragostesti de ele. Sunt frumoase, capabile, independente si devin usor un exemplu pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )