Libnet.ro
UNICEF

15:00

Zodiacul celor mai iubite femei. Care sunt zodiile IREZISTIBILE

B1 B1,
Zodiacul celor mai iubite femei. Care sunt zodiile IREZISTIBILE

Doar patru zodii exceleaza cand vine vorba de iubit. Atrag barbatii ca un magnet si este foarte usor sa te indragostesti de ele. Sunt frumoase, capabile, independente si devin usor un exemplu pentru. continuă pe B1

Sindromul bradului de Craciun, boala care afecteaza din ce in ce mai multi oameni. Care sunt simptomele

Bradul de Craciun te poate imbolnavi.

USR: Romania - locul 4 in topul celor mai corupte tari UE

Romania ocupa locul al patrulea in topul celor mai corupte tari din Uniunea Europeana, un clasament care poate fi schimbat in viitor, sustine USR, intr-un mesaj transmis de Ziua internationala anticoruptie, amintind ca acest partid a initiat cea mai de succes initiativa din ultimii 30 de ani - Fara Penali in functii publice, relateaza Agerpres.

Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram, in 2019. O postare numarului 1 mondial costa peste un milion de dolari

Social Media se afla intr-o crestere permanenta datorata numarului de utilizatori, iar influencerii au devenit printre cei mai bine platiti oameni din lume. intr-un top al celor mai influente persoane pe.

2019: Topul celor mai bine platiti influenceri de pe Instagram

Vedeta TV si proprietara unei companii de cosmetice 8213; Kylie Jenner, membra a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bine platite celebritati de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta castigand cate 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

FOTO Topul celor mai frumosi brazi de Craciun din Europa. Primul loc este ocupat de o constructie metalica

Brazii impodobiti reprezinta simbolul Craciunului si fac parte din atractiile targurilor de Craciun. Iata un top al celor mai frumosi pomi de Craciun din Europa.

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

Ministrul de Interne anunta MASURI DURE pentru POLITISTII care sunt MANA iN MANA CU INTERLOPII

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta masuri dure pentru politistii care au legaturi cu clanurile interlope si nu isi fac meseria corect, protejand infractorii. Toti politistii care sunt mana in.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BOMBA iN TELEVIZIUNE! A RECUNOSCUT TOTUL: NU E.

Comisia Europeana a publicat lista celor 115 companii aeriene care nu pot opera in UE

Comisia Europeana a actualizat, luni, lista operatorilor aerieni interzisti in UE. 115 companii sunt trecute pe lista neagra. Vezi AICI lista completa Sase dintre acestea sunt interzise din cauza unor.

Facebook nu mai este in top 10 al celor mai bune locuri unde sa lucrezi

Facebook Inc a cazut de pe locul sapte pe locul 23 in topul celor mai bune locuri unde sa lucrezi in 2020, un clasament realizat de Glassdoor, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din lume, transmite Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )