Libnet.ro
UNICEF

16:30

Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

B1 B1,
Prima cultura de sparanghel din Romania, inaugurata joi de Petre Daea. Investitia se ridica la 2 milioane de euro (FOTO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in localitatea Baneasa din judetul Giurgiu, a anuntat ministerul de resort. Investitia se ridica l. continuă pe B1

Ministrul Petre Daea a inaugurat prima cultura de sparanghel din Romania, o investitie de 2 milioane de euro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a participat, joi, la inaugurarea primei recolte de sparanghel din Romania, in judetul Giurgiu, in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

SONDAJ Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?

Prim-vicepresedintele CE Frans Timmermans a avertizat, miercuri, Guvernul roman sa nu ia masuri care sa afecteze sistemul judiciar, spunand ca daca va exista vreun motiv sa reactionam imediat, o sa o facem in termen de cateva zile. Declaratiile vin in contextul in care Comisia discuta situatia statului de drept din Romania si se amplifica speculatiile privind modul cum europenii vor reactiona daca guvernul Dancila adopta o OUG pentru modificarea codurilor penale. Sondaj HotNews. ro: Ce efecte crezi ca vor avea avertismentele CE privind justitia din Romania?.

Sistemul Coca-Cola din Romania investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii

Sistemul Coca-Cola din Romania, format din Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania, a inaugurat o noua linie de imbuteliere a apei de ultima generatie la fabrica din Poiana Negrii, judetul Suceava, cu o capacitate maxima de productie de 1,3 milioane.

Printul Nicolae, la 34 de ani. Cum a crescut in atentia publicului din Romania!

Printul Nicolae a implinit ieri 34 de ani. Daca prin anii 2013-2014, nu se stiau foarte multe lucruri despre el, a devenit din ce in ce mai prezent in presa cam odata cu decizia soc a Casei Regale de a-l exclude din linia de succesiune la Coroana Romaniei. Iata, asadar, cum a crescut in atentia publicului din Romania! .

Patru universitati din Romania, in clasamentul The Times Higher Education University Impact Rankings

Patru institutii de invatamant superior din Romania au intrat in topul The Times Higher Education University Impact Rankings, dat publicitatii pe 3 aprilie 2019: Academia de Studii Economice din Bucuresti pozitiile 101-200), Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca pozitiile 201-300) si Universitatea din Bucuresti pozitiile 301+). Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi UMF Iasi) este singura institutie de invatamant medical din acest top. Clasamentul cuprinde peste 450 de universitati din 77 de tari.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar.

Comisia Europeana discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Comisia Europeana va discuta astazi despre situatia statului de drept din Romania

Comisia Europeana va discuta miercuri despre situatia statului de drept din Romania, a anuntat un purtator de cuvant al CE.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Celebra prezicatoare a vorbit despre MOARTEA unei IUBITE VEDETE din Romania!

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare din Romania,a vorbit despre moartea Zinei Dumitrescu. Aceasta a spus ca sufletul ei nu are liniste.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )