Libnet.ro
UNICEF

12:30

ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

B1 B1,
ALERTA METEO: Vesti ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

Pentru prima zi de toamna, meteorologii anunta vreme caniculara. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 35 de grade Celsius, in sudul tarii. continuă pe B1

Vedete din Romania care au renuntat la viata mondena pentru a-l sluji pe Dumnezeu. Cum au devenit calugari si calugarite din cei mai indragiti actori

Au fost candva unele dintre cele mai apreciate si curtate vedete din Romania, dar azi, il slavesc pe Dumnezeu, fiecare din propriile motive si pacate. Constiinta este un arbitru mai obiectiv decat ai crede. La unele persoane, este atat de puternica, incat ii poate determina sa-si schimbe radical viata. Este cazul urmatoarelor vedete, care au .

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

Unde se afla singura strada din Romania care ii poarta numele lui Gigi Becali. Locuitorii il respecta foarte mult pe patronul FCSB

Gigi Becali se poate bucura de strada care ii poarta numele! Poate nu multi stiu, dar patronul FCSB are o strada in Romania care se numeste Gigi Becali, loc unde cetatenii il idolatrizeaza pe afacerist. Unde se afla si de ce s-a ales ca tocmai aici sa fie? Unde se afla strada care ii poarta .

Avionul de legatura IAR-90, un proiect abandonat de autoritatile comuniste din Romania (1968-1969)

In perioada Razboiului Rece triumfalismul gaunos era omniprezent in discursurile liderilor politici comunisti din Romania. Acestia au preluat de la omologii lor de la Moscova atat metodele de ascundere a adevarului fata de cetatenii tarii lor, cat si cele de raspandire a unor informatii greu de verificat si pe care propagandistii partidului unic din U. incercau sa le prezinte sub forma unor realizari colosale ale regimului comunist.

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza.

HARTA INTERACTIVA Autostrada Sibiu - Pitesti: 10 oferte pentru constructia primului tunel de autostrada prin munti din Romania

Nu mai putin de 10 companii si asocieri au depus oferte pentru contractul de proiectare si executie a Lotului 4 Tigveni - Curtea de Arges din autostrada A1 Sibiu - Pitesti. Tronsonul are o lungime de aproape 10 km, o valoare estimata la circa 425 de milioane de euro si va avea o perioada de executie de 60 de luni 16 proiectare si 44 executie). Pe traseul lotului va fi realizat si primul tunel montan de autostrada din Romania: tunelul Momaia, 1,35 km. Vezi in articol o harta interactiva cu traseul A1 Sibiu - Pitesti inclusiv tunelurile si nodurile), pe unde trece Lotul 4 si unde va fi realizat tunelul Momaia.

Dacia Duster, fortata la maximum: nici prin gropile din Romania nu e asa

Daca credeai ca romanii iubesc masinile, te-ai inselat. Dincolo de cele folosite in scop personal, ducem lipsa de competitii dedicate masinilor. Nu acelasi lucru se poate spune despre.

Ministrul Muncii, despre ororile din centrul de la Maramures: Parintii copiilor sunt in drum spre Romania

Ministrul Muncii, Marius Budai, a trimis la Maramures o echipa mixta formata din Corpul de control al Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala si inspectori sociali, in timp ce familiile.

Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei

Presedintele PSD, prim-ministrul Viorica Dancila, a sustinut joi, la Pitesti, ca toti barbatii din.

Subiectele zilei: Cum a ajuns Germania sa-si deporteze copiii-problema in Maramures; Cum arata singurul spital de reumatologie din Romania, inaugurat la Bucuresti; Ministrul Daniel Breaz: Nu se poate vorbi in acest an de subfinantare in educatie

Sefii ALDE din Iasi tin cu dintii de ciolan desi s-a rupt coalitia. Cine sunt vizati. Ce as face daca as fi regele romanilor? Daca il mai prind pe pestisorul de aur si ma face regele romanilor, i-as implora pe supusii mei sa stea stramb si sa-si judece drept criza guvernamentala.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )