Libnet.ro
UNICEF

09:17

VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA, CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, candidatul PSD la prezidentiale: Cer sprijinul tuturor femeilor din Romania

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum .

Apelul Vioricai Dancila: in Romania, 52% sunt femei. Cer sprijinul tuturor femeilor! Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Premierul Viorica Dancila i-a avertizat pe cei din Opozitie ca puterea se castiga, nu se cedeaza. De asemenea, aceasta a cerut sprijinul tuturor femeilor pentru scrutinul din noiembrie.

O noua gafa. Rovana Plumb: PRIMUL FEMEIE prim-ministru, Viorica Dancila Europarlamentarul PSD este propunerea Guvernului pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb, propusa de Guvernul Romaniei pentru postul de comisar european, a declarat, vineri, ca Romania are primul femeie prim-ministru, potrivit euractiv. ro. Va cer sa fim i.

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,.

VIDEO Ce ii reproseaza Viorica Dancila lui Klaus Iohannis: Nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul

Cele trei lucruri pe care premierul Viorica Dancila i le-ar reprosa lui Klaus Iohannis sunt faptul ca nu este un presedinte al tuturor romanilor, nu este empatic si nu aduce consensul.

Viorica Dancila: Aceia care au credinta sunt oameni mult mai buni! Eu cred in Dumnezeu

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi, dupa sfintirea Manastirii Taierea Capului Sf. Ioan Botezatoruldin satul Breaza, comuna Lisa, judetul Brasov, ca participa la astfel de.

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Viorica Dancila a anuntat cine va fi seful de campanie la prezidentiale

PSD a hotarat cine se va ocupa si va fi raspunzator de campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care va incepe pe 12 octombrie. Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca secretarul general se va.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )