Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALERTA METEO: Vesti SURPRINZATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele cele mai expuse

B1 B1,
ALERTA METEO: Vesti SURPRINZATOARE despre vremea din Romania! Care sunt judetele cele mai expuse

Vremea pe 3 februarie este deosebit de calda, cu temperaturi mai degraba de primavara. Prognoza meteo anunta o maxima a zilei in Romania de 18 grade. in Bucuresti vor fi 13 grade. Duminica, vremea va fi. continuă pe B1

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi cele mai afectate judete!

Cerul va fi variabil, vineri, cu innorari in sud-vestul si sudul tarii, precum si la munte, unde local vor mai fi ploi si, posibil, descarcari electrice, indeosebi in cursul zilei, noteaza gandul. info.

Viceprimarul Capitalei, despre PROTESTELE din 10 august: CREATIA LUI LIVIU DRAGNEA! Parchetul va porni pe alte piste dupa declaratiile mele

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a facut, vineri, o declaratie surprinzatoare despre protestele din 10 august din Capitala. Dupa declaratiile mele, Parchetul va porni pe alte piste, sa vada.

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Ce se intampla intre 10 si 16 februarie

VREMEA din batrani, cu Mihai Voropchievici. Februarie debuteaza cu vant si frig. De pe 3 pana pe 9 februarie este moinasi vant puternic. intre 10 si 16 februarie vremea este.

DESPRE PROTESTUL DIN 10 AUGUST: Badulescu va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat astazi ca luni, la Parchetul Militar, va face declaratii despre protestul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, unde va aduce la cunostinta procurorilor noi situatii pentru a identifica daca acea zi a fost sau nu creatia lui Liviu Dragnea.

Buzatu, despre demisiile din PSD: S-a dat ordin pe unitate

Presedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat vineri, despre demisiile din ultima perioada din PSD, ca s-a dat ordin pe unitate. Buzatu mai spune ca nu se este in regula ca dupa ce ai obtinut functii importante in partid sa-ti iei caciula si sa pleci asa pentru ca te-ai suparat tu pe presedinte.

Medicul Tudor Ciuhodaru, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinete. Cand este periculos

Medicul Tudor Ciuhodaru explica, intr-o ampla postare pe Facebook, tot ce trebuie sa stiti despre clorul din apa de la robinet si cand devine acesta periculos. Clorul din apa de la robinet-cand e periculos.

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )