Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

Roxana Adela a fost adoptata din Romania pe cand era mica. intr-o zi, fata de 30 de ani a disparut de acasa, din Italia. in cele din urma au gasit-o. Este trist!

Roxana Adela Alessandra Ercolani a fost adoptata din Romania pe cand era mica, iar viata ei se desfasura in orasul italian Civitanova. Toti o cunosteau ca fiind o fata sensibila, iubitoare de animale, de.

Toti banditii vor sa fie ARESTATI de ea! Cea mai sexy politista din Romania RUPE internetul: Uite ce poze DE INFARCT a postat (FOTO)

Cea mai nonconformista politista din Romania a starnit uimirea colegilor sai dupa ce si-a impodobit trupul cu tatuaje si a publicat o multime de fotografii cu ea in ipostaze provocatoare. Atena Elena.

Ce carti au citit de la Bookster anul trecut angajatii companiilor din Romania

Aproximativ 150. 000 de salariati din Romania au acces la serviciul de biblioteca la birou prin Bookster, iar mai mult de o treime dintre acestia imprumuta frecvent carti si articole. Cei 60. 000 de abonati activi, atat din corporatii, companii locale si.

Ion Tiriac si VANATOAREA BOGATILOR: Lumea buna din toata Europa le-a pus gand rau mistretilor din Romania

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, organizeaza sambata o noua partida de vanatoare la care vor lua parte magnati din toata Europa. Evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, di.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )