Libnet.ro
UNICEF

01:05

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu. continuă pe Ziarul Bursa

Asociatia Municipiilor, categoric impotriva propunerilor pentru alocarile bugetare

Primarii de municipii, reuniti in Asociatia Municipiilor din Romania AMR), au transmis in aceasta seara o scrisoare premierului Viorica Dancila in care afirma ca resping categoric propunerile Ministerului Finantelor privind preluarea integrala a unor categorii de cheltuieli descentralizate si solicita asumarea de catre Guvern a sustinerii integrale de la bugetul de stat a sistemului de protectie a copilului si a persoanelor cu dizabilitati, asa cum s-a angajat in Programul de guvernare 2018-2020.

Lider PSD: Isarescu a depreciat leul intentionat. Trebuie revocat si tras la raspundere penala pentru tradare

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a lansat un atac dur la adresa lui Mugur Isarescu, acuzandu-l ca a depreciat intentionat leul doar ca firmele straine sa incaseze mai multi bani. Liderul.

IOAN DIRZU, IL ATACA DUR PE MUGUR ISARESCU: Guvernatorul Bancii Nationale trebuie tras la raspundere penala pentru tradare

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, s-a lansat intr-un atac furibund la adresa guvernatorului Bancii Nationale, despre care a spus ca a depreciat intentionat leul doar ca firmele straine sa incaseze mai multi bani.

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii.

Revine cea mai IUBITA masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

Roxana Adela a fost adoptata din Romania pe cand era mica. intr-o zi, fata de 30 de ani a disparut de acasa, din Italia. in cele din urma au gasit-o. Este trist!

Roxana Adela Alessandra Ercolani a fost adoptata din Romania pe cand era mica, iar viata ei se desfasura in orasul italian Civitanova. Toti o cunosteau ca fiind o fata sensibila, iubitoare de animale, de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )