Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! Vremea se da peste cap in Romania! Vezi care vor fi CELE MAI AFECTATE JUDETE

B1 B1,
ALERTA METEO! Vremea se da peste cap in Romania! Vezi care vor fi CELE MAI AFECTATE JUDETE

ANMau emis prognoza meteo pentru marti, 18 februarie. Vremea va ramanefoarte calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi intre 10 si18 grade Celsius, insa cerul va. continuă pe B1

ALERTA METEO! Vremea se da peste cap in Romania! Vezi care vor fi CELE MAI AFECTATE JUDETE

ANMau emis prognoza meteo pentru marti, 18 februarie. Vremea va ramanefoarte calda pentru aceasta perioada, cu temperaturi intre 10 si18 grade Celsius, insa cerul va.

ALERTA METEO! Vremea se SCHIMBA RADICAL in Romania! Acestea sunt regiunile cele mai afectate

Weekendul se incheie cu vreme buna in aceasta saptamana. Romanii se vor putea bucura de vreme frumoasa si calda, in toata tara, relateaza Capital. ro.

Agricool. Adio, fructe romanesti! Anomalia climatica din aceasta iarna a dat peste cap livezile

Adio, fructe romanesti! Vremea calda din ianuarie si viscolul din februarie au dat peste cap toate livezile, iar pomicultorii au inregistrat deja pierderi consistente. Pomii fructiferi care inmugurisera deja au fost inghetati de temperaturile scazute.

Planurile Tesla, date peste cap in Germania: ce s-a intamplat?

Tesla are planuri mari de extindere in Europa. A ales Germania pentru construirea unei fabrici, dar planurile ii sunt date peste cap. Tesla a devenit deja un nume mare in industria auto mondiala.

Mihai Sora intervine in controversa Irina Rimes - Brancusi: Pun ramasag ca agitatii brancusologi aparuti peste noapte sunt aceiasi care cautau pe ascuns aria cercului

Mihai Sora intervine in controversa generata de desemnarea cantaretei Irina Rimes drept ambasador onorific al Zilei Brancusi 2020. Pun ramasag ca agitatii brancusologi aparuti peste noapte sunt aceiasi care, nu de mult, cautau pe ascuns aria cercului, spune filosoful.

ALERTA METEO! VREMEA se schimba RADICAL in WEEKEND! Cele mai AFECTATE JUDETE sunt...

In Romania, in acest weekend, vremea se mentine frumoasa, relateaza Capital. ro. Sambata vremea va fi in continuare calda, mai ales in partea de Sud a Romaniei. in timpul zilei cerul va fi noros.

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru 16, 17 si 18 februarie 2020.

Un barbat care s-a urcat pe un stalp sa protesteze a dat peste cap circulatia si activitatea spitalelor, la Iasi

Un barbat s-a urcat marti dimineata pe un stalp de inalta tensiune din Iasi, de unde a amenintat ca se sinucide. Pentru ca protestatarul fuma, compania de electricitate a decis sa intrerupa furnizarea energiei electrice in acea zona, fiind afectate atat locuinte, cat si scoli, dar si Spitalul Sfantul Spiridon si Spitalul de Boli Infectioase, care au trecut pe generatoare. Nici semafoarele din zona nu au mai functionat, scrie Ziarul de Iasi.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Serviciile de transport public vor fi date peste cap de greva, luni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani aflati in Franta pe 17 februarie, in conditiile in care mai multe sindicate franceze din zona de transport public intra intr-o greva de o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )