Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! VREMEA se schimba RADICAL in WEEKEND! Cele mai AFECTATE JUDETE sunt...

B1 B1,
ALERTA METEO! VREMEA se schimba RADICAL in WEEKEND! Cele mai AFECTATE JUDETE sunt...

In Romania, in acest weekend, vremea se mentine frumoasa, relateaza Capital. ro. Sambata vremea va fi in continuare calda, mai ales in partea de Sud a Romaniei. in timpul zilei cerul va fi noros. continuă pe B1

ALERTA METEO: Vremea se schimba radical! Se anunta FENOMENE EXTREME! Care vor fi CELE MAI AFECTATE zone din Romania!

Meteorologii nu au vesti nici pentru ziua de vineri, 14 februarie 2020, cand este Valentines Day. PROFETIE APOCALIPTICA! ARSENIE BOCA A PREVAZUT SFARSITUL: MACELUL VINE PESTE ROMANIA Desi vremea se va.

Alerta meteo. Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Alerta meteo. Meteorologii au emis o noua avertizare meteorologica, vineri dimineata. Judetele Arad, Hunedoara si Sibiu se afla sub Cod galben de polei si intensificari ale vantului, vineri dimineata, potrivit atentionarilor nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Cele mai comune motive pentru care partenerii care se iubesc ajung sa divorteze

Laura Wasser, avocatul unora dintre cele mai celebre cupluri de vedete, vorbeste despre cele mai frecvente motive pentru care oamenii ajung sa divorteze.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Noi pasi pentru electrificarea si reabilitarea liniei Cluj-Napoca - Episcopia Bihor, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara, cu o valoare de 7,3 miliarde de lei

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura feroviara este electrificarea si reabilitarea liniei de cale ferata Cluj-Napoca - Oradea - Episcopia Bihor, a anuntat Lucian Bode, ministrul.

Peste 600 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 619 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

Lovitura inceputului de an! Romania, tara cu cele mai mari scumpiri din Europa - VIDEO

Scumpirile se simt de la o luna la alta. in ianuarie, de pilda, am platit mai mult pentru carne si legume, dar si pentru fructe fata de finalul anului trecut. Preturile biletelor de avion au explodat. Am platit cu 50% mai mult decat in luna decembrie pe a calatori cu avionul. Avem printre cele mai mari scumpiri din Europa. Exista si o veste buna: am avut parte de scaderi de preturi la pompa, dupa ce a fost eliminata supraacciza.

Cele mai stanjenitoare intrebari la ginecolog plus raspunsuri

Consultul ginecologic nu este cea mai placuta experienta din lume. insa efectuat macar o data la 2 ani, obiceiul iti poate salva chiar viata. Iata cateva dintre cele mai des intalnite probleme pentru care apeleaza femeile la medicul ginecolog!.

Gala ANIS 2020 a recompensat cele mai bune companii din industria IT

ANIS Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii), a organizat miercuri, 12 februarie, a sasea editie a Galei ANIS, eveniment in cadrul caruia au fost premiate cele mai importante companii si proiecte care s-au remarcat pe parcursul anului trecut.

Record pe piata muncii: Peste 1 milion de aplicari la job-uri, in ianuarie. Cele mai cautate locuri de munca

Peste 1 milion de aplicari la job-urile active au fost inregistrate in luna ianuarie a acestui an, pe un site de recrutare, nivelul reprezentand un record istoric pentru piata locala. Valoarea este cu aproximativ 25% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand candidatii activi pe eJobs. ro au cumulat putin peste 800. 000 de aplicari. Iata cele mai cautate locuri de munca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )