Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALERTA! Un nou accident TRAGIC in Ungaria in care sunt implicati ROMANI! Bilant de ULTIM MOMENT (FOTO)

B1 B1,
ALERTA! Un nou accident TRAGIC in Ungaria in care sunt implicati ROMANI! Bilant de ULTIM MOMENT (FOTO)

La doar cateva zile de la tragedia din Ungaria in urma careia au murit noua romani, un nou accident grav s-a petrecut pe autostrata M5, la 32 de km de Budapesta. Soferul roman al camionetei implicate in. continuă pe B1

Multi romani ar putea avea diabet fara sa stie. Care sunt simptomele

O persoana din trei ar putea avea diabet, fara ca macar sa banuiasca. Iata care sunt simptomele care ar trebui sa va ingrijoreze: 1. Sete excesiva: Nevoia constanta de a bea apa, gura uscata si.

Accident Ungaria. Care a fost ultimul cuvant al soferului care a provocat tragedia in care si-au pierdut viata noua romani

Accident Ungaria. Accidentul cumplit din Ungaria, in urma caruia noua persoane si-au pierdut viata, din cauza ca soferul transmitea live pe Facebook in timp ce conducea, a socat pe toata lumea. Accident.

Antena 3, imagini in exclusivitate de la locul tragicului accident din Ungaria. E de-a dreptul socant cum arata microbuzul implicat in incident - VIDEO

Reporterii Antena 3 au ajuns in exclusivitate in locul in care politia ungara analizeaza epavele camionului si microbuzului implicat in accidentul din Ungaria. Masina este de-a dreptul strivita. Nu i se mai .

Un nou accident cu un microbuz. Mai multi copii sunt raniti

Un microbuz scolar care transporta elevi din comuna vasluiana Vinderei a fost implicat intr-un accident rutier, miercuri, potrivit primelor informatii transmise de reprezentantii Inspectoratului.

Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu un urs. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi.

Horoscop. Care sunt cele mai dominatoare zodii. Cum poti cuceri pe oricine

in timp ce unora nu le place sa iasa in evidenta, altora le place sa se impuna in orice situatie si sa aiba ultimul cuvant. Afla ce zodii sunt mereu piua-ntai! FEMEI Leu:.

Admitere nvatamnt dual 2018 Care sunt scolile duale din Bucuresti la care elevii de clasa a VIII-a se pot nscrie si obtine o bursa de 400 lei lunar

Elevii de clasa a VIII-a din Bucuresti care vor sa invete o meserie dupa terminarea gimnaziului pot sa se inscrie la 3 scoli duale. Ei pot sa aleaga intre urmatoarele specializari: ospatar, instalator si vanzator, pe care le urmeaza la Colegiul Tehnic Dinicu Golescu, la Colegiul Tehnic Mihai Bravu sau la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, cu practica la companii private. Scoala duala este de 3 ani, timp in care fiecare elev primeste o bursa lunara de cel putin 400 de lei. La final, tinerii primesc un certificat de calificare profesionala recunoscut in Uniunea Europeana, deci cu care se pot angaja oriunde.

Peste 100 de articole discutate de comisia de cod administrativ/ Care sunt principalele schimbari

Comisia de cod administrativ a luat, luni, in discutie peste 100 de articole, urmand ca dezbaterile sa fie reluate marti dimineata. Printre modificari sunt cele care vizeaza aparatatul viceprim-ministrului sau modul in care Guvernul exercita strategia de implementare a programului de guvernare, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )