Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

B1 B1,
Un urs nationalist a MUSCAT o turista din Ungaria, care a vrut sa-si faca selfie cu el

O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu un urs. Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi. continuă pe B1

Harghita: O turista din Ungaria a fost muscata de urs n timp ce ncerca sa faca un selfie cu animalul

O turista venita din Ungaria a fost muscata de un urs in apropierea Lacului Sfanta Ana din Harghita in timp ce ar fi incercat sa faca un selfie cu animalul salbatic. Ranita la picior, femeia a fost dusa la spital, transmite Mediafax.

Harghita: O turista din Ungaria a fost muscata de urs n timp ce ncerca sa-si faca un selfie cu animalul

O turista venita din Ungaria a fost muscata de un urs in apropierea Lacului Sfanta Ana din Harghita in timp ce ar fi incercat sa-si faca un selfie cu animalul salbatic. Ranita la picior, femeia a fost dusa la spital, transmite Mediafax.

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% digitala, prin semnatura electronica calificata

UniCredit devine a patra banca din piata care introduce creditarea 100% online, prin semnatura electronica calificata, dar deocamdata doar clientii care detin deja un cont si au fost identificati de catre un angajat al bancii in ultimele 6 luni pot.

Era la lacul Sfanta Ana si a vrut sa faca un selfie cu un urs. Ce a patit femeia e de necrezut

A vrut sa faca selfie cu ursul si a ajuns la spital. O turista din Ungaria, aflata in zona Lacului Sfanta Ana, a fost muscata de un urs in zona pulpei piciorului, in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu.

Compania din Turcia care ar putea construi Autostrada de Centura a Capitalei spune ca are o strategie de investitii n Romnia prin PPP-uri: Un plan de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani

Doua din cele trei loturi ale viitoarei Autostrazi de Centura A0) Sud - o sosea de mare viteza diferita de actuala centura - ar putea fi construite de firma turca Alsim Alarko. Companiei turce i-au fost atribuite pentru circa 340 milioane de euro realizarea a 33 de km din A0, desi aceasta nu are deocamdata lucrari de asemena anvergura in Romania. Reprezentantii companiei turce au transmis HotNews. ro ca proiectul A0 va fi unul de inceput care sa deschida calea si altor lucrari in Europa si ca strategia companiei pe termen lung este de a investii in Romania prin Parteneriatele Publice Private, avand pregatit un plan de investitii de 10 miliarde de dolari pentru urmatorii 10 ani.

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, care a intoxicat sute de clienti

Dosar penal pentru shaormeria din Iasi, cu Salmonella, in care sute persoane au suferit toxiinfectii alimentar. Astfel, in cursul saptamanii trecute, 134 de persoane au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare.

Marturiile cutremuratoare ale adolescentului din SUA care si-a impuscat mortal 10 colegi. De ce i-a crutat pe ceilalti

In urma cu doua zile, America a fost ingrozita de un nou atac armat. Agresorul, in varsta de doar 17 ani, si-a impuscat mortal zece colegi de la liceul din Santa Fe, Texas. Adolescentula declarat.

Mesajul din Iran care da fiori intregii lumi

Teheranul a declarat sambata ca asteapta masuri concrete din partea UE pentru a decide daca acordul cu privire la programul sau nuclear poate fi salvat, in prima zi a unei vizite in capitala iraniana a.

5 mari companii din lume care accepta plata in Bitcoin

Iti este teama ca investitia in Bitcoin este o nebunie? Chiar daca nimeni nu poate spune cu exactitate cat va vinde bitcoin si care va fi evolutia celei mai cunocute cryptomonede din lume, un lucru este sigur: tot mai.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )