Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta: Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin

Antena3 Antena3,
Alerta: Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin

Ministerul Sanatatii a fost informat luni de catre Directia de Sanatate Publica Mehedinti ca, in sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, la finalul lunii aprilie 2019 au fost. continuă pe Antena3

Patru pacienti cu infectii nosocomiale au murit in Spitalul din Drobeta Turnu Severin. Ministerul Sanatatii a cerut verificari

Patru pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta din Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, a anuntat luni, 6 mai, Ministerul Sanatatii, precizand ca informarea a venit de la Directia de Sanatate Publica din Mehedinti.

4 pacienti cu infectii nosocomiale au murit la spitalul din Drobeta Turnu Severin

4 pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, anunta Ministerul Sanatatii. Acinetobacter este aceeasi bacterie care a ucis, anul acesta, 13 pacienti la spitalul Marius Nasta din Bucuresti.

Terapia Intensiva a Spitalului de Urgenta Drobeta Turnu-Severin, inchisa dupa ce patru pacienti au murit fiind depistati cuinfectii nosocomiale

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu-Severin a fost inchisa temporar dupa ce patru pacienti au decedat fiind depistati cu infectii nosocomiale.

Infectiile nosocomiale au ucis 4 pacienti la Spitalul Judetean din Drobeta-Turnu Severin

Patru pacienti internati la finalul lunii aprilie in sectia de Anestezie-Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin si infectati cu Acinetobacter au murit, anunta Ministerul.

Buzoieni muscati de capuse, in atentia medicilor din Spitalul Judetean

In minivacanta de Paste si 1 Mai, la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau s-au prezentat numeroase persoane care au fost intepate de capuse. Insectele au fost scoase de medici, care nu au constatat, la niciunul dintre pacienti, simptomele bolii Lyme. Medicii recomanda maxima precautie in aceasta perioada, deoarece muscaturile de capusa pot provoca boli grave.

Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta (FOTO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut o vizita inopinata, sambata seara, la Spitalul Judetean din Cluj. Printre neregulile constatate se numara lipsa de organizare, mizeria din curtea unitatii.

FOTO Ce a descoperit ministrul Sanatatii dupa o vizita-surpriza la Spitalul Judetean Cluj: Imaginea pe care o vad pacientii este dezolanta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a postat pe Facebook mai multe fotografii facute la Spitalul Judetean Cluj, unde spune ca a facut o vizita inopinata sambata, 4 aprilie.

FOTO Sorina Pintea a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj: Imaginea pe care pacientii o vad e dezolanta

Ministrul Sanatatii a gasit lipsa de organizare si mizerie la Spitalul Judetean din Cluj, unde a ajuns sambata seara pentru o vizita inopinata. Imaginea pe care pacientii o vad cand intra in acest spital este dezolanta, lipsa de organizare si mizeria din curtea spitalului nu e o carte de vizita demna sa dea incredere celor care vin aici pentru a-si rezolva o problema medicala, este reactia Sorinei Pintea dupa vizita la Cluj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )