Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta pentru romani. Valul doi al virusului vine din vest: Parisul, in alerta totala, iar Italia, in dezastru

Playtech Playtech,
Alerta pentru romani. Valul doi al virusului vine din vest: Parisul, in alerta totala, iar Italia, in dezastru

Temerile autoritatilor privind al doilea val mondial al pandemiei s-au adeverit. in urma cu doua luni, un oficial german avertiza ca este deja aici, dupa ce tara sa raporta sute de noi imbolnaviri zilnic. Spania a devenit prima tara din Europa de Vest care a depasit 50. 000 de cazuri de COVID-19, Praga si Bratislava vor . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM: Temperaturile scad brusc, vine frigul peste Romania! Ce judete vor fi inghitite de ape

Sfarsitul de luna, conform ANM, ne aduce temperaturi scazute si ploi abundente in aproape toata tara. ANM a emis cateva comunicate prin care anunta schimbari drastice de vreme in toata tara. Alerta meteo ANM: Temperaturile scad brusc, vine frigul peste Romania ANM a emis astazi, 30 septembrie 2020, la ora 10:00 doua avertizari de vreme .

O noua molima devastatoare vine din China. Moartea Neagra face ravagii

Izbucnirea Covid-19 a reinviat o lege veche de secol, din epoca coloniala. Guvernul indian a invocat Legea epidemica, din cazua bolii Moartea Neagra, in epoca coloniala din 1897. Legea a fost adoptata initial pentru a combate ciuma Bombay din 1896. Ciuma a facut ravagii in Bombay. A prezentat unele dintre aceleasi provocari cu care se .

Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Daca sunteti soferi si ati fost opriti in trafic de un politist rutier, nu ar strica sa stiti ce drepturi aveti, dar si ce obligatii aveti atunci cand va apare in fata un om in uniforma. Toate acestea va scutesc de timp, un eventual abuz, dar si amenzi, in cazul de azi, de cel putin .

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Alexandru Rafila, previziune dezastruoasa pentru romani dupa atingerea unui nou record negativ

Medicul Alexandru Rafila revine cu vesti ingrijoratoare pentru cetateni dupa o noua explozie de infectari cu COVID-19. Din pacate, ieri s-a atins un nou record al numarului de infectari, fiind pentru prima data cand se depasesc 2000 de cazuri. Situatia Romaniei dupa explozia de cazuri Romania, asemeni altor tari, tinde sa fie atinsa de cel .

Pensii 2020. Cand vor creste pensiile din nou pentru romani. Anuntul oficial

Una dintre cele mai intens dezbatute probleme de anul acesta in Romania au fost veniturile batranilor. Iata ca majorarea acestora este din nou pusa in discutie! A fost anuntat cand vor creste pensiile, din nou, pentru romani. Cand vor creste, din nou, pensiile Majorarea pensiilor cu doar 14% a starnit controverse in randul pensionarilor care .

Avertismentul lui Alexandru Rafila despre valul doi de infectii cu COVID, in care a intrat Romania: Trendul se va pastra pana la sfarsitul anului

Membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Alexandru Rafila a averizat astazi ca numarul crescut de infectii se va mentine pana spre finalul anului. Rafila spune ca tendinta este la nivelul intregii Uniuni Europene si vine ca rezultat a reluarii activitatii si a scolilor.

Alerta la Baia Mare: Doi detinuti au evadat!

Este alerta in Baia Mare. Doi tineri de 21 de ani din Ucraina au evadat azi-noapte din Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures si sunt cautati de zeci de politisti, mascati si jandarmi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )