Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Daca sunteti soferi si ati fost opriti in trafic de un politist rutier, nu ar strica sa stiti ce drepturi aveti, dar si ce obligatii aveti atunci cand va apare in fata un om in uniforma. Toate acestea va scutesc de timp, un eventual abuz, dar si amenzi, in cazul de azi, de cel putin . continuă pe Playtech

Atentie, soferi! Cand schimbam cauciucurile de vara? Titi Aur: Esti vinovat!

Expertul in conducere defensiva, Titi Aur, a explicat care este cel mai bun moment pentru a schimba cauciucurile de vara cu cele de iarna si cand reprezinta cauciucurile de iarna un pericol.

Mare atentie, soferi! Nicusor Dan anunta revolutie in traficul din Bucuresti. Ce masuri vor fi luate: Le dam o luna de acomodare soferilor

Vesti bune pentru milioane de bucuresteni! Nici nu si-a intrat bine in functie, dar are planuri extraordinar de bune pentru problemele majore ale Bucurestiului. Dupa ce a dat asigurari ca apa calda si caldura nu vor mai lipsi in aceasta iarna, Nicusor Dan atinge un alt punct sensibil al bucurestenilor: traficul. Viitorul primar a explicat .

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Companiile de securitate turce ar contracta mercenari din Siria pentru conflictul din Nagorno-Karabah. Cel putin trei ar fi fost ucisi deja pe campul luptei dintre armeni si azeri

Cel putin trei luptatori ai opozitiei siriene ar fi fost ucisi in ciocnirile din regiunea disputata Nagorno-Karabah, sustine The Guardian, confirmand informatiile referitoare la ingerintele straine in.

PENTRU CONSUMATORII DE GAZE NATURALE ANRE va desemna cel putin trei furnizori de ultima instanta

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) va desemna cel putin trei furnizori de gaze naturale, care sa asigure livrarile catre consumatorii finali.

Cel putin 3 furnizori de gaze vor fi desemnati sa preia clientii care nu au alta sursa

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a aprobat marti un nou Regulament privind furnizarea de ultima instanta a gazelor naturale, precum si procedura de preluare a locurilor de consum ale clientilor finali care nu au asigurata furnizarea gazelor naturale din nicio alta sursa. Clientii finali care ajung in situatia de a nu avea asigurata furnizarea gazelor naturale din nicio alta sursa, ANRE va desemna un numar de cel putin 3 furnizori de ultima instanta FUI), prin organizarea unui proces de selectie in termen de maximum 10 zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a Regulamentului.

Cel putin 23 de cazuri de utilizare a resurselor administrative, identificate de Promo-LEX

Cel putin 23 de cazuri de utilizare a resurselor administrative au fost identificate de catre observatorii asociatiei Promo-LEX. in cele mai multe cazuri 15 la numar este vizat actualul presedinte Igor Dodon, care a fost inregistrat in calitate de candidat independent, transmite IPN.

Cel putin 70 de locuinte din UTA Gagauzia au fost inundate

Cel putin 70 de locuinte din UTA Gagauzia au fost inundate in urma ploilor de marti, 29 septembrie. Nivelul apei a ajuns si la doi metri, patrunzand in case. Mai multe familii au fost evacuate si adapostite in caminele studentesti ale Universitatii din Comrat, transmite IPN.

CNA: Realitatea Plus, amendata cu 15.000 lei pentru acuzatii fara dovezi la adresa lui Ontanu in campania electorala

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, Realitatea Plus cu 15. 000 de lei pentru unele acuzatii neprobate formulate in campania electorala la adresa unor competitori, lipsind si punctul de vedere al celui acuzat.

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )