Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul transmis de Iohannis lui Merkel, dupa alegerile din Germania

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de Iohannis lui Merkel, dupa alegerile din Germania

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare cancelarului Angela Merkel, in urma rezultatului alegerilor legislative de duminica din RF Germania, potrivit unui comunicat al. continuă pe Antena3

Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Euro a scazut dupa alegerile din Germania, arata Bloomberg. Investitorii vor urmari anunturile in legatura cu politica monetara, mai ales avand in vedere faptul ca Alternativa pentru.

Merkel, dupa victoria din alegerile legislative: Speram la un rezultat mai bun. Suntem in fata unei mari provocari, a intrat AfD in Bundestag

Angela Merkel si-a asigurat duminica un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei dupa ce alianta CDU/CSU, din partea careia a candidat, a castigat alegerile legislative cu un procent de aproximativ 32,5%,.

Cursul monedei euro a scazut dupa alegerile din Germania

Cursul euro a scazut fata de majoritatea monedelor, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor din Germania, in care formatiunea cancelarului Angela Merkel s-a clasat pe primul loc, iar partidul de extrema-dreapta a obtinut pozitia a treia.

SOC pe piata valutara: Euro a luat-o razna dupa victoria Angelei Merkel la alegerile din Germania

Piata valutara a suferit schimbari majore dupa castigarea alegerilor din Germania de catre partidul Angelei Merkel. Detalii AICI) Euro a scazut cu 0,3%, pana la valoarea de 1,1917 dolari, iar.

Donald Trump ironizeaza decizia Facebook de a-si revizui regulile pentru reclamele politice, in contextul anchetei privind amestecul Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a comentat ironic, vineri, decizia Facebook de a-si revizui regulile privind reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA, relateaza Reuters.

Prima reactie a Angelei Merkel, dupa ce partidul sau s-a plasat pe primul loc dupa alegerile parlamentare: Ne vom lua tara inapoi

Partidul cancelarului Angela Merkel a castigat, duminica, alegeril parlamentare, sefa Executivului german asigurandu-si, astfel, al patrulea mandat si ultimul, asa cum a declarat chiar ea. Merkel considera ca se afla in fata unei provocari extraordinare.

Prima reactie a Angelei Merkel, dupa ce partidul sau s-a plasat pe primul loc dupa alegerile parlamentare

Partidul cancelarului Angela Merkel a castigat, duminica, alegeril parlamentare, sefa Executivului german asigurandu-si, astfel, al patrulea mandat si ultimul, asa cum a declarat chiar ea. Merkel considera ca se afla in fata unei provocari extraordinare.

Calculele Angelei Merkel dupa victorie. Implicatii pentru viitorul UE si Romania

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, se pregateste de o noua victorie in alegerile federale de astazi, dupa cum o arata cele mai recente date ale caselor de sondare, singura necunoscuta fiind numele partenerului de guvernare al dreptei germane. Adevarata stire nu este, insa, componenta finala a coalitiei de guvernare, ci faptul ca, o data cu incheierea scrutinului si realegerea Angelei Merkel, vom putea realiza progrese reale in negocierile europene privind viitorul Uniunii Europene UE). Este un lucru deosebit de important si pentru Romania, ca stat care vrea sa aiba un rol important in noile decizii privind reformarea UE.

Rezultate finale in alegerile din Germania: Merkel, al patrulea mandat de cancelar (FOTO)

Au fost facute publice rezultatele finale ale alegerilor legislative din Germania de duminica. Angela Merkel a castigat un al patrulea mandat de cancelar, dar conservatorii au pierdut procente importante fata.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj vital pentru romanii din Philadelphia

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj pentru romanii din Philadelphia si le-a transmis sa nu inceteze sa contribuie la relatia dintre Romania si Statele Unite pentru ca este mereu nevoie ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )