Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Antena3 Antena3,
Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors. continuă pe Antena3

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Mai multi rugbysti din nationalele Romaniei si Spaniei s-au batut intr-un club dupa meciul de la Botosani

Mai multi jucatori de rugby ai nationalelor Romaniei si Spaniei s-au luat la bataie, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club din Botosani. Au intervenit agentii de paza ai clubului si au folosit sprayuri lacrimogene, potrivit Mediafax.

FOTO Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de modernizare facute de Primaria Sector 4

Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de reamenajare a arterei, derulate de Primaria Sectorului 4. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Bucurestiul intre da si nu si au starnit furia internautilor, fiind distribuite de sute de ori. Cel mai probabil Primaria a vrut sa salveze copacii, insa rezultatul este unul nefericit, iar in aceste conditii este doar o chestiune de timp pana cand arborii vor muri.

Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat, pentru Mediafax. Initial la bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus.

MAE: 6 cetateni de pe vasul Diamond Princess vor sa revina in tara Un avion italian va repatria azi mai multi pasageri europeni

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca pana acum 6 romani aflati pe nava Diamond Princess si-au exprimat dorinta de a reveni in tara, in timp ce, in cursul zilei de astazi, o aeronava italiana va asigura transferul unui grup de cetateni europeni catre Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )