Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de modernizare facute de Primaria Sector 4

Hotnews Hotnews,
 FOTO Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de modernizare facute de Primaria Sector 4

Mai multi arbori de pe Soseaua Giurgiului au fost betonati sau prinsi intre borduri, in cadrul lucrarilor de reamenajare a arterei, derulate de Primaria Sectorului 4. Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Bucurestiul intre da si nu si au starnit furia internautilor, fiind distribuite de sute de ori. Cel mai probabil Primaria a vrut sa salveze copacii, insa rezultatul este unul nefericit, iar in aceste conditii este doar o chestiune de timp pana cand arborii vor muri. continuă pe Hotnews

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Mai multi rugbysti din nationalele Romaniei si Spaniei s-au batut intr-un club dupa meciul de la Botosani

Mai multi jucatori de rugby ai nationalelor Romaniei si Spaniei s-au luat la bataie, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un club din Botosani. Au intervenit agentii de paza ai clubului si au folosit sprayuri lacrimogene, potrivit Mediafax.

FOTO Borduriada de tot rasul. Arbori sugrumati intre borduri si betoane in Sectorul 4

Mai multi copaci au fost pur si simplu sugrumati intre borduri si betoane, pe soseaua Giurgiului, in Sectorul 4 din Capitala. Lucrarile de amenajare a arterei au fost aspru criticate de asociatiile civice, dar si de cetateni. Acestia reclama ca pomii betonati se vor usca numaidecat.

Tot mai multi criminali sustin ca fapta savarsita a rezultat in urma unor jocuri sexuale esuate, totul pentru a primi pedepse mai blande

Britanica Grace Millane a fost strangulata, omorata si ingropata intr-o padure din Noua Zeelanda in 2018, dupa ce ar fi avut o intalnire. Recent, criminalul a fost condamnat la inchisoare pe viata chiar daca acesta a invocat un joc sexual sfarsit tragic, conform CNN.

Mai multi soldati au fost ucisi dupa ce baza militara in care se aflau a fost luata cu asalt

Un numar de 12 soldati au fost ucisi, miercuri, de catre gruparea jihadista al-Shabaab in urma unui atac efectuat asupra unei baze militare din apropierea capitalei Mogadishu, relateaza Reuters. Potrivit.

Mai multi elevi s-au inecat in timpul unei excursii. Se plimbaserape marginea unui rau

Cel putin sase elevi au murit si alti patru sunt dati disparuti, dupa ce au fost luati de maree, vineri, in provincia indonezia Yogyakarta, arataReuters. Victimele se aflau intr-o excursie si.

Mai multi romani de pe vasul Diamond Princess revin, vineri noapte, in tara

Primii romani de pe nava de croaziera Diamond Princess ancorata in portul Yokohama vor reveni, vineri noapte, in tara, a declarat Raed Arafat, pentru Mediafax. Initial la bordul vasului au fost 17 romani, dintre care doi sunt infectati cu noul coronavirus.

Fessenheim: Primul reactor al celei mai vechi centrale nucleare a Frantei a fost inchis definitiv

Primul dintre cele doua reactoare ale centralei nucleare din Fessenheim est), cea mai veche din Franta, a fost debransat sambata, la ora 02,00 01,00 GMT) de la reteaua electrica, a anuntat compania de electricitate EDF, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )