Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Playtech Playtech,
Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. Raed Arafat, despre romanii din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si a urca in avion

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a transmis, sambata, ca romanii din Italia nu trebuie sa intre in panica din cauza coronavirusului si sa se urce in avion pentru a se i.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului vor fi plasati automat in carantina in Romania, daca revin in tara

Toti romanii din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, in cazul in care revin in tara, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus. Autoritatile au informatii ca unii dintre romanii din Italia se intorc in aceste zile in Romania, cu autoturismele personale, cu autocare sau cu avionul, de teama faptului ca in Italia s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri de coronavirus din Europa.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

MAE anunta ca, pana acum, nu sunt romani infectati cu coronavirus in orasele afectate din Italia

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, pana la acest moment, misiunea diplomatica si oficiile consulare romane din Italia nu au fost notificate de catre autoritati cu privire la vreun caz confirmat de infectie cu noul coronavirus printre cetatenii romani.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

MAE, privind cazurile de coronavirus din Italia: Niciun roman nu se afla printre cei infectati

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca autoritatile italiene au luat masuri pentru prevenirea raspandiriicoronavirusului, dupa ce au fost confirmate noi cazuri de infectie. Cele mai multe cazuri din Italia sunt in Lombardia si Venetro.

ALERTA de coronavirus, la Buzau! Romanca venita din Italia, luata cu ambulanta dupa ce a intrat in contact cu o persoana posibil infectata

O romanca intoarsa din Italia a fost luata cu ambulanta, dupa ce, la intrarea in comuna in care locuia, a sunat la 112. Femeia se intorcea din Peninsula, cand a decis sa faca apelul de urgenta. Ea a povestit ca a intrat in contact cu o persoana posibil infectata, deoarece lucra pentru cineva infectat cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )