Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alerta de securitate la Casa Alba, unde a fost gasit un pachet suspect

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alerta de securitate la Casa Alba, unde a fost gasit un pachet suspect

Secret Service, serviciul care se ocupa de securitatea demnitarilor americani, a descoperit un pachet suspect in complexul Casei Albe si a declarat o alerta. continuă pe Ziarul Bursa

Casa Alba, inchisa. A fost descoperit un pachet suspect

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs.

Casa Alba, inchisa. A fost verificat un pachet suspect, dar alarma a fost falsa

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs.

Alerta de securitate la Casa Alba. Presedintele Trump nu se afla in cladire

O alerta de securitate a fost declarata marti dupa-amiaza la sediul Presedintiei Statelor Unite, in urma descoperirii unui pachet suspect.

ALARMA la Casa Alba: Secret Service sunt in ALERTA din cauza unui pachet suspect

S-a dat alarma la Casa Alba, iar agentii Secret Service sunt in alerta din cauza unui pachet suspect. stire in curs de actualizare .

Melania si Donald Trump nu participa la gala Centrului Kennedy, unde sunt premiati marii artisti. Ce motiv a invocat Casa Alba

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times.

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, a revenit la Breitbart News

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, demis vineri de Donald Trump, a revenit la Breitbart News, portalul de stiri de extrema dreapta pe care l-a condus si inainte de a lucra la Casa Alba. Breitbart. com scrie ca Steve Bannon a revenit chiar vineri, in ziua concedierii de la Casa Alba, si a condus sedinta editoriala de vineri seara.

Descoperire socanta. Cadavrul unui barbat a fost gasit prins in crengile copacilor de pe malul Muresului

Caz socant in Alba. Trupul unui barbat a fost gasit pe malul Muresului, prins in crengile copacilor. Cadavrul ar fi acolo de foarte mult timp, spun localnicii, deoarece era in stare avansata de.

SCANDAL la Casa Alba! Trump si-a concediat strategul-sef

Donald Trump ramane singur?! S-a lasat din nou cu scandal la Casa Alba. Presedintele SUA si-a demis consilierul strategic, pe Steve Bannon. Bannon era sustinatorul agendei populiste a lui Trump si un.

Fostul strateg-sef de la Casa Alba, Steve Bannon, s-a intors la Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Fostul strateg- sef de la Casa Alba, Steve Bannon, concediat vineri de Donald Trump, s-a intors la portalul de extrema-dreapta Breitbart News, se arata intr-un comunicat citat de CNN. intr-un interviu acordat Weekly Standard, el a avertizat ca presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat.

Un potir de la 1700 disparut de aproape 100 de ani va reveni la Brasov. A fost gasit in Germania la o licitatie unde era scos la vanzare

Un potir vechi de cateva secole care apartine Bisericii Evanghelice va reveni la Brasov dupa ce a fost gasit in Germania. Un consilier local a reusit sa blocheze licitatia si sa recupereze astfel potirul care va ajunge inapoi la Biserica Sfantul Bartolomeu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )