Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta de securitate la Casa Alba. Presedintele Trump nu se afla in cladire

România Liberă România Liberă,
Alerta de securitate la Casa Alba. Presedintele Trump nu se afla in cladire

O alerta de securitate a fost declarata marti dupa-amiaza la sediul Presedintiei Statelor Unite, in urma descoperirii unui pachet suspect. continuă pe România Liberă

Alerta de securitate la Casa Alba, unde a fost gasit un pachet suspect

Secret Service, serviciul care se ocupa de securitatea demnitarilor americani, a descoperit un pachet suspect in complexul Casei Albe si a declarat o alerta.

SCANDAL la Casa Alba! Trump si-a concediat strategul-sef

Donald Trump ramane singur?! S-a lasat din nou cu scandal la Casa Alba. Presedintele SUA si-a demis consilierul strategic, pe Steve Bannon. Bannon era sustinatorul agendei populiste a lui Trump si un.

Casa Alba, inchisa. A fost descoperit un pachet suspect

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs.

Casa Alba, inchisa. A fost verificat un pachet suspect, dar alarma a fost falsa

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs.

Melania si Donald Trump nu participa la gala Centrului Kennedy, unde sunt premiati marii artisti. Ce motiv a invocat Casa Alba

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times.

ALARMA la Casa Alba: Secret Service sunt in ALERTA din cauza unui pachet suspect

S-a dat alarma la Casa Alba, iar agentii Secret Service sunt in alerta din cauza unui pachet suspect. stire in curs de actualizare .

Fostul strateg-sef de la Casa Alba, Steve Bannon, s-a intors la Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Fostul strateg- sef de la Casa Alba, Steve Bannon, concediat vineri de Donald Trump, s-a intors la portalul de extrema-dreapta Breitbart News, se arata intr-un comunicat citat de CNN. intr-un interviu acordat Weekly Standard, el a avertizat ca presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat.

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, a revenit la Breitbart News

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, demis vineri de Donald Trump, a revenit la Breitbart News, portalul de stiri de extrema dreapta pe care l-a condus si inainte de a lucra la Casa Alba. Breitbart. com scrie ca Steve Bannon a revenit chiar vineri, in ziua concedierii de la Casa Alba, si a condus sedinta editoriala de vineri seara.

O noua plecare de la Casa Alba! Finantistul Carl Icahn spune tot adevarul din jurul lui Trump, intr-o scrisoare deschisa

Dupa ce strategul-sef Steve Bannon a fost demis de presedintele Donald Trump Detalii AICI), miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier pentru dereglementare.

Fotografia care arata haosul administratiei de la Casa Alba

Poza, facuta acum sapte luni, infatiseaza perioada scurta de timp in care administratia presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, s-a schimbat de la componenta initiala, relateaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2861 seconds )