Libnet.ro
UNICEF

19:30

Casa Alba, inchisa. A fost verificat un pachet suspect, dar alarma a fost falsa

Antena3 Antena3,
Casa Alba, inchisa. A fost verificat un pachet suspect, dar alarma a fost falsa

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs. continuă pe Antena3

Casa Alba, inchisa. A fost descoperit un pachet suspect

Casa Alba a fost inchisa, dupa ce Serviciul Secret a anuntat ca investigheaza prezenta unui pachet suspect la una dintre intrari. Presedintele Donald Trump nu se afla la Washington. in curs.

Alerta de securitate la Casa Alba, unde a fost gasit un pachet suspect

Secret Service, serviciul care se ocupa de securitatea demnitarilor americani, a descoperit un pachet suspect in complexul Casei Albe si a declarat o alerta.

ALARMA la Casa Alba: Secret Service sunt in ALERTA din cauza unui pachet suspect

S-a dat alarma la Casa Alba, iar agentii Secret Service sunt in alerta din cauza unui pachet suspect. stire in curs de actualizare .

Alerta de securitate la Casa Alba. Presedintele Trump nu se afla in cladire

O alerta de securitate a fost declarata marti dupa-amiaza la sediul Presedintiei Statelor Unite, in urma descoperirii unui pachet suspect.

PANICA in Marea Britanie! ALERTA din cauza pachet suspect pe strada Romford. Zona a fost EVACUATA (VIDEO)

Pachet suspect la Londra, pe Strada Romford, in apropiere de Braclays Bank. Zona a fost evacuata de urgenta. Romfordeste o suburbie din cadrul regiunii Londra Mare, Anglia, situata in.

Alerta la Barcelona! Zona turistica La Rambla a fost evacuata, dupa ce a fost descoperit un pachet suspect

Bulevardul La Rambla a fost evacuata, luni, dupa ce, politia a fost alertata cu privire la un pachet suspect. Stire in curs de actualizare.

PANICA in Marea Britanie! Pachet suspect pe strada Romford / UPDATE: Alerta s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

Pachet suspect la Londra, pe Strada Romford, in apropiere de Braclays Bank. Zona a fost evacuata de urgenta. Romfordeste o suburbie din cadrul regiunii Londra Mare, Anglia, situata in.

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, a revenit la Breitbart News

Steve Bannon, controversatul fost strateg-sef de la Casa Alba, demis vineri de Donald Trump, a revenit la Breitbart News, portalul de stiri de extrema dreapta pe care l-a condus si inainte de a lucra la Casa Alba. Breitbart. com scrie ca Steve Bannon a revenit chiar vineri, in ziua concedierii de la Casa Alba, si a condus sedinta editoriala de vineri seara.

Melania si Donald Trump nu participa la gala Centrului Kennedy, unde sunt premiati marii artisti. Ce motiv a invocat Casa Alba

Casa Alba a anuntat, sambata, ca presedintele Donald Trump si sotia acestuia, Melania, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, o manifestare dedicata marilor artisti, informeaza ziarul New York Times.

SCANDAL la Casa Alba! Trump si-a concediat strategul-sef

Donald Trump ramane singur?! S-a lasat din nou cu scandal la Casa Alba. Presedintele SUA si-a demis consilierul strategic, pe Steve Bannon. Bannon era sustinatorul agendei populiste a lui Trump si un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3197 seconds )