Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alerta de securitate in Times Square, New York! Mai multe pachete suspecte, gasite in zona

Antena3 Antena3,
Alerta de securitate in Times Square, New York! Mai multe pachete suspecte, gasite in zona

Alerta de securitate in centrul metropolei New York! Autoritatile au inchis mai multe artere, dupa ce au fost descoperite doua pachete suspecte, relateazaNY Daily Post. Pachetele. continuă pe Antena3

Cititori ai The New York Times isi anuleaza abonamentele din cauza unui jurnalist care neaga efectele incalzirii globale

Mai multi cititori ai cotidianului american The New York Times si-au anulat abonamentele din cauza angajarii in redactia acestui ziar a unui jurnalist care neaga efectele schimbarilor climatice, informeaza The Huffington Post.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Mandatul de arestare preventiva in cazul lui Laurentiu Capotescu, prelungit cu 30 de zile. Patronul barului de striptease a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania

Capotescu zis Patatu) si finii sai Cristian Bulacu si Alin Florescu, dar si Sorin Ciuca, au fost arestati pentru trafic de minori. Inculpatii sunt acuzati ca au obligat mai multe tinere minore sa se prostitueze in Spania.

MI5 a ignorat mai multe avertismente despre un spion sovietic pentru ca veneau de la o agenta sub acoperire

Mona Maund a reusit sa patrunda in anii 1930 in randurile comunistilor si l-a identificat pe cel mai vechi spion britanic al Uniunii Sovietice. insa avertismentele ei au fost ignorate cu desavarsire de catre superiorul ierarhic, care nu credea in capacitatea unei femei in spionaj, relateaza Bloomberg.

Barbatul retinut joi in apropierea Parlamentului Marii Britanii este britanic. El avea mai multe cutite la el

Ofiterii din cadrul structurii de combatere a terorismului isi continua investigatia, dar ca urmare a acestei retineri nu exista informatii privind o amenintare imediata, se mai arata in comunicat.

Avem peste 68.000 de grupuri de companii controlate din strainatate. Cele mai multe sunt in zona comertului

In Romania, in anul 2015, functionau 73. 663 grupuri de companii, din care 5. 469 erau grupuri de companii romanesti iar 68. 194 de grupuri de companii multinationale din care 152 controlate din interior, iar 68. 042 controlate din strainatate), au transmis vineri reprezentantii Institutului National de Statistica. Cea mai mare parte a grupurilor de firme din tara noastra isi desfasoara activitatea in domeniul comertului 20%), constructiilor 10%) sau industriei prelucratoare 10%).

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )