Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alerta in spitalele din Romania: Peste 80.000 de cazuri de infectii respiratorii, sute de copii la camerele de garda. Cum ne protejam de gripa

Antena3 Antena3,
Alerta in spitalele din Romania: Peste 80.000 de cazuri de infectii respiratorii, sute de copii la camerele de garda. Cum ne protejam de gripa

Este alerta in toate spitalele din Romania, iar medicii se asteapta la un asalt in camerele de garda din cauza gripei. continuă pe Antena3

Alerta in spitalele din Romania: Sute de copii, la camerele de garda. Cum trebuie sa ne protejam de gripa

Este alerta in toate spitalele din Romania, iar medicii se asteapta la un asalt in camerele de garda din cauza gripei.

Alerta alimentara in Romania: Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din focarul de gripa aviara din Ungaria, au ajuns in 26 de judete din tara noastra (VIDEO)

Este alerta alimentara in Romania! Peste 17 tone de carne de curcan, provenita din Ungaria, din zona unde este focar de gripa aviara, au ajuns in 26 de judete din tara noastra! Pana in acest moment,.

Gripa sezoniera umple spitalele din Romania: Ce ne recomanda medicii

Romania se pregateste de epidemia de gripa, iar camerele de garda ale spitalelor s-au umplut in ultimele zile. Doar la Institutul Matei Bals din Capitala s-au prezentat ieri 170 de persoane diagnosticate cu gripa. Totusi, specialistii recomanda celor care au simptome specifice gripei sa contacteze mai intai medicul de familie.

VIDEO Coronavirusul a creat haos in China. Spitalele din Wuhan, luate cu asalt de locuitori

Spitalele din Wuhan erau joi coplesite de catre pacienti nelinistiti in timp ce autoritatile au inchis retelele de transport din orasul chinez intr-o incercare de a limita raspandirea coronavirusului care a alertat lumea intreaga, relateaza Reuters.

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

EXCLUSIV Testul de paternitate care a zguduit Casa Regala din Romania. Principele Nicolae, intalnire de gradul 0, dupa ce a aflat, oficial, ca are un copil

In 2015, purtatorul de cuvant al Casei Regale a Romaniei anunta ca Regele Mihai a decis sa il excluda din linia succesorala pe nepotul sau, Principele Nicolae, fara sa ofere detalii concrete despre motivele care au dus la luarea unei decizii atat de drastice. Testul de paternitate care a zguduit Casa Regala din Romania La .

O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu 40 de ani) si iubitul ei, Glance 29 de ani) pregatesc de zor marea petrecere pe care o vor da in cinstea venirii pe lume a fetitei lor, Zaynab Maria. O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul Desi, fiica Adinei de la Heaven a implinit patru luni, aceasta nu va avea .

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro, dar mai putin de 15% sunt realizate din materiale biodegradabile, a declarat, pentru Agerpers, Tiberiu Stoian, director general al Fabricii de ambalaje Exonia.

Satele din Romania, tehnologizate: vor avea cinematografe 3D, in loc de strazi sau canalizare

Primarii mai multor sate din Romania, cu probleme majora de infrastructura, se vor bucura in urmatoarea perioada de cinematografe 3D. Povestea din spatele acestei situatii neobisnuite este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )