Libnet.ro
UNICEF

06:15

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro

Piata ambalajelor din Romania este de aproximativ 890 milioane euro, dar mai putin de 15% sunt realizate din materiale biodegradabile, a declarat, pentru Agerpers, Tiberiu Stoian, director general al Fabricii de ambalaje Exonia. continuă pe Ziarul Bursa

PREDICTII COLLIERS INTERNATIONAL PENTRU 2020: Piata imobiliara din Romania continua sa creasca pe toate segmentele

Consultantii imobiliari: 2020 se contureaza drept cel mai bun an de dupa criza pentru investitiile imobiliare din Romania, existand tranzactii de peste 600 milioane euro cu proiecte de birouri care urmeaza sa fie finalizate curand Piata imobiliara din Romania continua sa creas-ca pe toate segmentele, anul acesta, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International. Potrivit acestora, segmentul imobiliar ofera in continuare oportunitati de investitii, in special celor care se pot adapta la o lichiditate mai redusa, in conditiile in care exista potential pentru venituri constante pe termen lung si pentru majorarea valorii capitalului investit.

IN 2020: Piata de media din Romania va ajunge la o valoare de 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea de 514 milioane de euro, reiese din datele Media Fact Book, raportul de analiza a pietei romanesti de media si publicitate.

Piata de media din Romania va ajunge la 514 milioane de euro

Piata de media din Romania va creste, in acest an, cu 5,5% comparativ cu anul 2019, pana la valoarea.

Piata imobiliara din Romania: 10 predictii pentru anul 2020

Piata imobiliara din Romania continua sa creasca in 2020 pe toate segmentele, insa intr-un ritm ceva mai lent comparativ cu evolutia din ultimii ani, estimeaza consultantii Colliers International.

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine.

Sofianu, EY: Salariul minim din Romania este sub salariul minim european avut in vedere de UE

Impunerea unui salariu minim de referinta la nivelul Uniunii Europene de 60% din salariu mediu al fiecarui stat membru ne va afecta, pentru ca in prezent salariul minim din Romania este cu cateva sute de lei mai mic decat nivelul de referinta pe care vrea Bruxelles sa il impuna, este de parere Claudia Sofianu, Partener al EY Romania.

O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul. Motivul este uluitor

Adina Postelnicu 40 de ani) si iubitul ei, Glance 29 de ani) pregatesc de zor marea petrecere pe care o vor da in cinstea venirii pe lume a fetitei lor, Zaynab Maria. O cantareata din Romania nu isi va boteza copilul Desi, fiica Adinei de la Heaven a implinit patru luni, aceasta nu va avea .

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Alerta in spitalele din Romania: Peste 80.000 de cazuri de infectii respiratorii, sute de copii la camerele de garda. Cum ne protejam de gripa

Este alerta in toate spitalele din Romania, iar medicii se asteapta la un asalt in camerele de garda din cauza gripei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )