Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALERTA TERORISTA! Atac cu bomba in UNUL DINTRE CELE MAI POPULATE ORASE! BILANT de ultim moment al victimilor (FOTO)

B1 B1,
ALERTA TERORISTA! Atac cu bomba in UNUL DINTRE CELE MAI POPULATE ORASE! BILANT de ultim moment al victimilor (FOTO)

Atac cu bomba in orasul Alexandria din Egipt. O explozie s-a auzit in apropierea unui hotel. Presa locala arata ca cel putin o persoana a fost ucisa si alte patru au fost ranite dupa explozie, scrie. continuă pe B1

VIDEO Cum a luat Turda fata unor orase precum Manchester si Milano. Planul de transformare a oraselului intr-unul dintre cele mai moderne din Europa

Autobuze electrice, e-ticketing, bike-sharing, park ride, statii de incarcare electrica, monitorizare inteligenta a traficului sunt cateva dintre elementele incluse in Planul de Mobilitate Urbana a municipiului Turda cu care localitatea a castigat o competitie puternica organizata de Comisia Europeana. Singura problema este ca aceste prevederi sunt pe hartie, infrastructura Turzii fiind praf la momentul actual.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

A murit unul dintre cei mai importanti compozitori romani

Etnomuzicologul si compozitorul Iosif Hertea a incetat din viata cu o zi inainte de a implini 82 de ani. Axanews. ro anunta ca Hertea a murit la Centrul pentru seniori din localitatea Rastatt,.

Unul dintre cei mai cunoscuti retaileri britanici va inchide 60 de magazine

Retailerul britanic New Look va inchide 60 de magazine in Marea Britanie si va disponibiliza in jur .

A fost Iacob a fost fratele de sange al lui Iisus? Ce spune unul dintre cei mai mari experti in textele evanghelice

In ultimii ani, mai multe descoperiri facute in Israel si la Oxford au determinat numerosi specialisti sa sustina ca Apostolul Iacob a fost fratele de sange al lui Iisus. Am vorbit despre aceasta tema cu profesorul american Ben Witherington 66 de ani), unul dintre cei mai mari experti din lume in textele evanghelice.

A fost Iacob fratele de sange al lui Iisus? Ce spune unul dintre cei mai mari experti in textele evanghelice

In ultimii ani, mai multe descoperiri facute in Israel si la Oxford au determinat numerosi specialisti sa sustina ca Apostolul Iacob a fost fratele de sange al lui Iisus. Am vorbit despre aceasta tema cu profesorul american Ben Witherington 66 de ani), unul dintre cei mai mari experti din lume in textele evanghelice.

Liderii mondiali din industria IT isi dau intalnire in Romania la cel mai mare eveniment de profil de Europa de Est

Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate IT-ului in estul Europei, ajunge la cea de-a cincea editie. La editiile anterioare au fost prezenti manageri ai unor companii de top precum Facebook, NASA, Google, Ubuntu, Twitter, PayPal, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar si investitori si fondatori de startup-uri.

Judetul cu cele mai mici pensii din Romania. Batranii traiesc aici doar din mila copiilor

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la.

Drama batranilor din judetul cu cele mai mici pensii din tara. Multi au muncit o viata la CAP, iar acum abia au bani de medicamente

Botosaniul este judetul cu cele mai mici pensii medii din Romania. Si asta fiindca mai bine de 30% dintre pensionari au lucrat toata viata la CAP-urile comuniste. Desi au trudit aproape 40 de ani la faurirea socialismului, in agricultura, acestia au pensia minim social garantata. Majoritatea abia daca pot sa-si plateasca medicamentele si traiesc din mila copiilor si vecinilor.

FOTO Cum a disparut singura partie de schi din zona Padina, una dintre cele mai frumoase zone montane din Romania

In judetul Dambovita sunt localizate Varful Omu, Babele si Sfinxul, insa iubitorii de sporturi de iarna nu se pot bucura de o partie de schi. Oamenii muntelui spun ca de la Babele la Pestera a existat o partie de schi deschisa inca din anul 1976, an cand a fost pusa in functiune Telecabina Babele - Pestera. Aceasta a functionat doar pana in anul 2. 000 pentru ca nu a fost intretinuta, degradandu-se.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )