Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alex Bodi plateste pensii alimentare de toata jena. Fiicele lui abia vad aceste sume

Playtech Playtech,
Alex Bodi plateste pensii alimentare de toata jena. Fiicele lui abia vad aceste sume

Cei interesati de lumea mondena a Capitalei il cunosc pe Alex Bodi, in special de cand a intrat in viata Biancai Dragusanu, dar nu multi stiu ca acesta are doua fetite din relatii anterioare. Ba mai mult, cata vreme a locuit sub acelasi acoperis cu diva, s-a ocupat si de fiica ei, Sofia, despre care . continuă pe Playtech

O noua lovitura financiara pentru Alex Bodi. Cate mii de euro risca sa piarda acum

Alex Bodi a primit o noua lovitura financiara. Omul de afaceri risca sa piarda mii de euro. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest, fiind cercetat pentru trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a mai primit o lovitura. Ce se intampla cu fostul sot al Bianai Dragusanu, aflat in arest .

Ce probleme are acum Alex Bodi. Fostul Biancai Dragusanu a primit o noua lovitura

S-a aflat cu ce probleme se confrunta mai nou Alex Bodi. Fostul sot al Biancai Dragusanu a primit o noua lovitura dupa ce i s-au adus noi acuzatii. De ce a fost omul de afaceri acuzat, vedeti in randurile de mai jos. Scandalul in care este implicat Alex Bodi se adanceste. Compania in care este .

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

Alex Bodi, profit de 7.000.000 de euro intr-un an, dupa plata impozitelor. Cum face, de fapt, atatia bani

7 milioane de euro este profitul facut de afacerist in tari precum Germania sau Spania dupa plata impozitelor la stat. Sursa veniturior lui Bodi este, insa, surprinzatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )