Libnet.ro
UNICEF

17:00

O noua lovitura financiara pentru Alex Bodi. Cate mii de euro risca sa piarda acum

Playtech Playtech,
O noua lovitura financiara pentru Alex Bodi. Cate mii de euro risca sa piarda acum

Alex Bodi a primit o noua lovitura financiara. Omul de afaceri risca sa piarda mii de euro. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest, fiind cercetat pentru trafic de persoane si proxenetism. Alex Bodi a mai primit o lovitura. Ce se intampla cu fostul sot al Bianai Dragusanu, aflat in arest . continuă pe Playtech

Ce probleme are acum Alex Bodi. Fostul Biancai Dragusanu a primit o noua lovitura

S-a aflat cu ce probleme se confrunta mai nou Alex Bodi. Fostul sot al Biancai Dragusanu a primit o noua lovitura dupa ce i s-au adus noi acuzatii. De ce a fost omul de afaceri acuzat, vedeti in randurile de mai jos. Scandalul in care este implicat Alex Bodi se adanceste. Compania in care este .

Cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top: au aparut documentele

Acuzat de procurori de proxenetism si trafic de persoane, se pare ca afaceristu din Medias era foarte darnic cu cei dragi. S-a aflat cati bani dadea Alex Bodi femeilor din viata lui. Si Bianca Dragusanu este in top, conform informatiilor facute publice de avocatul acestuia. Cati bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Dragusanu Desi violent .

Alex Bodi plateste pensii alimentare de toata jena. Fiicele lui abia vad aceste sume

Cei interesati de lumea mondena a Capitalei il cunosc pe Alex Bodi, in special de cand a intrat in viata Biancai Dragusanu, dar nu multi stiu ca acesta are doua fetite din relatii anterioare. Ba mai mult, cata vreme a locuit sub acelasi acoperis cu diva, s-a ocupat si de fiica ei, Sofia, despre care .

Lovitura financiara dura pentru Simona Halep. Cum a pierdut 700.000 de dolari

2020 a fost un an foarte greu pentru sport, iar tenisul nu a facut deloc exceptie. Timp de aproape sase luni, circuitul a fost inchis din cauza pandemiei de coronavirus. Iar dupa reluare s-a jucat fara spectatori si cu premiile serios diminuate. Pierderile financiare au fost uriase, atat pentru organizatori, cat si pentru jucatori. Simona .

Mihaela Radulescu, tinuta de milioane in finala Ferma 2020. Cate mii de lei a costat rochia verde

Mihaela Radulescu a fost aparitia serii! Ferma 2020 oraseni vs. sateni a incheiat in seara trecuta inca un capitol. Finala a fost de milioane, la fel si rochia purtata de celebra prezentatoare. Cat a costat vestimentatia brunetei purtata in cea mai speciala seara? Cat a costat rochia din Finala emisiunii Ferma 2020 purtata de Mihaela .

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Alex Bodi, profit de 7.000.000 de euro intr-un an, dupa plata impozitelor. Cum face, de fapt, atatia bani

7 milioane de euro este profitul facut de afacerist in tari precum Germania sau Spania dupa plata impozitelor la stat. Sursa veniturior lui Bodi este, insa, surprinzatoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )