Libnet.ro
UNICEF

17:46

Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Playtech Playtech,
Alex Bodi a primit o vizita surpriza in vila sa de lux. A fost cel mai fericit pentru cateva ore

Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Fostul sot al Biancai Dragusanu se afla in arest la domiciuliu. Cine a fost persoana care i-a adus zambetul pe bune, omului de afaceri? Aflat in arest la domiciliu, fostul sot al Biancai Dragusanu, Alex Bodi a primit o vizita care l-a emotionat profund. Barbatul . continuă pe Playtech

Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari. Afaceristul a fost extrem de profund

Aceasta perioada nu este chiar roz pentru Alex Bodi, insa milionarul este ferm convins ca va trece peste toate acestea si ca va iesi nevinovat. Omul de afaceri le-a dat o replica celor care ii doresc raul. Alex Bodi, mesaj subtil pentru contestatari Alex Bodi, fiind un personaj foarte controversat in ultima vreme, nu a .

Bianca Dragusanu, dezvaluiri socante despre Alex Bodi. Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta

Bianca Dragusanu vine cu detalii despre relatia pe care a avut-o cu cel de-al doilea fost sot. Ce marturisiri a facut despre Alex Bodi? Ce i-a mai facut afaceristul pana sa se desparta? Detalii despre relatia cu Alex Bodi. Ce i-a mai facut Biancai Dragusanu inainte sa se desparta? Controversata vedeta a evitat luni bune .

Alex Bodi se insoara din nou. E oficial, cand va face anuntul: Bianca Dragusanu sigur nu se bucura

Desi cu pobleme si dosare penale, Alex Bodi a decis sa o ia de sotie pe Daria Radionova. Vestea despre viitorul mariaj nu a fost facuta public, inca, dar rusoaica Radionova este sigura ca asa va fi. Cand, cum si unde, ramane de aflat. Daria Radionova, in al noualea cer de fericire Dupa despartirea de .

Bianca Dragusanu i-a dat replica iubitei lui Alex Bodi. Mesajele vulgare ale vedetei

Bianca Dragusanu vine cu replica pentru Daria Radionova. Ce a spus diva dupa marturiile recente ale iubitei lui Alex Bodi? Fanii ei sunt socati de abordarea fostei prezentatoare de televiziune. Bianca Dragusanu, replica pentru Daria Radionova Bianca Dragusanu i-a declarat razboi iubitei fostului sot in mediul online. Aceasta este prima discutie in care se alatura .

Ce a spus Daria Rodionova despre Bianca Dragusanu. Iubita lui Alex Bodi nu s-a abtinut deloc

Ce marturii mult asteptate face Daria Radionova despre fosta sotie a lui Alex Bodi? Ce crede iubita controversatului afacerist despre fosta iubire a barbatului? Tanara nu s-a abtinut deloc sa spuna ce gandeste. Cum a devenit cunscuta Daria Radionova? Desi pana acum s-a abtinut foarte tare sa ofere orice detalii despre povestea de dragoste alaturi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )