Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alexander Graham Bell: cine a fost omul care ne-a dat telefonul

Playtech Playtech,
Alexander Graham Bell: cine a fost omul care ne-a dat telefonul

Alexander Graham Bell probabil nu ar sti sa faca un selfie, dar a fost omul care a propulsat revolutia comunicatiilor cu multi pasi in fata, gratie telefonului pe care l-a brevetat in urma cu 140 de ani. Alexander Graham Bell a fost un audiolog american de origine scotiana, cunoscut in primul rand cainventatorul telefonului. Timp []. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu omul care aduce cartea, dupa plecarea de la Pro TV

Dan C. Mihailescu, care a realizat Omul care aduce cartea, a ramas fara longeviva emisiune de la Pro TV, dupa ce mai marii postului de televiziune au decis sa renunte la proiect. Iata ce se intampla acum cu criticul literar.

Omul care dreseaza focul. VIDEO

A face jonglerii cu un bat nu pare cine stie! Ce poti face cu un bat, in afara de a-l arunca in aer si a-l prinde?! Acum ganditi-va la altfel de bat. Unul care are cate un candelabru cu lumanari - ca.

A murit Alan Rickman, omul care ne-a facut sa il iubim pe Severus Snape

Alan Rickman a murit la 69 de ani. A lasat in urma o cariera cinematografica iimpresionanta, care l-a propulsat rapid in lista celor mai iubiti actori britanici. Se pare ca Alan Rickman a murit, joi, din cauza cancerului. Rolurile pentru care i-au garantat un loc in memoria generatiilor intregi au fost cel al profesorului Snape din [].

Idealistul Aaron Swartz: omul care a luptat pentru libertatea online pana la moarte

Putini tineri au avut un impact atat de mare asupra comunitatii online in ultimii ani precum Aaron Swartz, un om pe care constiinta si credinta ca unele materiale ar trebui sa fie accesibile tuturor l-au impins catre sinucidere. Aaron este mort. Calatori prin lume, am pierdut un invatat. Hackeri in numele binelui, suntem cu unul [].

Trei ministere fug de responsabilitate in cazul Colectiv. A cui a fost neglijenta care a permis transferul in strainatate a pacientilor infectati cu bacterii?

Transportul tinerilor raniti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv din Romania spre spitalele din strainatate s-a facut si cu aeronave ale Ministerului Apararii Nationale. Transferul a fost asigurat de catre Ministerul Afacerilor de Interne, iar criza medicala de dupa tragedie a fost gestionata de Ministerul Sanatatii. insa nici unul dintre aceste ministere nu isi asuma responsabilitatea pentru faptul ca pacientii au ajuns in spitalele europene deja infectati.

Cateva avioane au facut inconjurul Clujului, fara a putea ateriza si au fost redirectionate. Care este problema

Mai multe avioane au inconjurat Clujul, duminica seara, fara a putea ateriza pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca. Doua dintre aeronave au fost directionate catre Targu Mures, una catre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )