Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alexandra Dulgheru eliminata chiar de ziua ei

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru eliminata chiar de ziua ei

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a fost eliminat, miercuri, in turul doi al turneului de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Final de drum - Alexandra Dulgheru, eliminata n turul doi

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de estoniana Anett Kontaveit, cap de serie numarul 25, cu 7-5, 6-2, miercuri, in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, n turul doi - Victorie muncita cu Christina McHale (scor 5-7, 7-6 (5), 6-3)

Venita din calificari, dupa trei partide care au avut nevoie de set decisiv, Alexandra Dulgheru 160 WTA) a avut parte de un nou meci maraton. Jucatoarea noastra a luptat timp de trei ore si 14 minute pentru calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, prima dupa o pauza de trei ani. Alexandra Dulgheru s-a impus cu 5-7, 7-6 5), 6-3 in fata americancei Christina McHale 88 WTA), la capatul unui meci care a inceput duminica, dar care a fost intrerupt dupa setul secund din cauza intunericului.

LIVESCORE Continuarea meciului ntrerupt de ntuneric: Alexandra Dulgheru vs Christina McHale 5-7, 7-6 (5), 0-0

Meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale, din prima runda a turneului de la Roland Garros, se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului.

FINAL Alexandra Dulgheru vs Christina McHale 5-7, 7-6 (5), 6-3

Meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale, din prima runda a turneului de la Roland Garros, se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului. Confruntarea poate fi urmarita in direct pe Eurosport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru vs Christina McHale 5-7, 7-6 (5)/ ntrerupt din cauza ntunericului, meciul se va relua luni

Meciul dintre Alexandra Dulgheru 160 WTA) si Christina McHale SUA, 85 WTA), din prima runda a turneului de la Roland Garros, a fost intrerupt, duminica, inainte de startul setului decisiv, la scorul de 5-7, 7-65), din cauza intunericului. Partida se va relua luni, la o ora ce urmeaza a fi anuntata de organizatori.

Alexandra Dulgheru - Pragul psihologic, accidentarile si ct de mult conteaza sa joci cu inima

Calificari, trei partide cu set decisiv, oboseala. Meci disputat in doua zile in turul intai de la Paris din cauza intunericului. Alexandra Dulgheru continua parcursul de la Roland Garros dupa victoria cu Christina McHale 88 WTA) si arata dupa aceasta disputa ceea ce unii stiau deja: ca joaca cu inima.

Alexandra Dulgheru castiga si ea la Roland Garros si va juca in turul al doilea

Alexandra Dulgheru s-a calificat in runda a doua la French Open, dupa ce a invins-o pe americanca Christina McHale, 5-7, 7-6, 6-3.

LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Christina McHale 5-6

Prima jucatoare din Romania care intra in scena la Roland Garros este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o infrunta in runda inaugurala pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida este transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Alexandra Dulgheru vs Christina McHale 5-7, 5-5

Prima jucatoare din Romania care intra in scena la Roland Garros este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o infrunta in runda inaugurala pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida este transmisa in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )