Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alexandra Dulgheru castiga si ea la Roland Garros si va juca in turul al doilea

Adevărul Adevărul,
Alexandra Dulgheru castiga si ea la Roland Garros si va juca in turul al doilea

Alexandra Dulgheru s-a calificat in runda a doua la French Open, dupa ce a invins-o pe americanca Christina McHale, 5-7, 7-6, 6-3. continuă pe Adevărul

Sfatul Martinei Navratilova pentru Simona Halep. Ce trebuie sa faca ea pentru a castiga la Roland Garros

Simona Halep va incerca din nou sa castige un turneu de Grand Slam, urmatoarea ocazie fiind turneul de la Roland Garros, care incepe duminica.

Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros, forfait pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului

Jucatoarea elvetiana Timea Bacsinszky, dubla semifinalista la Roland Garros 2015 si 2017), a declarat forfait pentru Grand Slam-ul pe zgura din cauza ca nu s-a refacut suficient dupa o accidentare la gamba, relateaza AFP.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, n turul doi - Victorie muncita cu Christina McHale (scor 5-7, 7-6 (5), 6-3)

Venita din calificari, dupa trei partide care au avut nevoie de set decisiv, Alexandra Dulgheru 160 WTA) a avut parte de un nou meci maraton. Jucatoarea noastra a luptat timp de trei ore si 14 minute pentru calificarea in turul al doilea de la Roland Garros, prima dupa o pauza de trei ani. Alexandra Dulgheru s-a impus cu 5-7, 7-6 5), 6-3 in fata americancei Christina McHale 88 WTA), la capatul unui meci care a inceput duminica, dar care a fost intrerupt dupa setul secund din cauza intunericului.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, calificare dramatica pe tabloul principal - A revenit de la 2-5 n decisiv si a salvat o minge de meci

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul 6-1, 5-7, 7-6 7), pe germana Tamara Korpatsch, locul 145 WTA, in ultimul tur al calificarilor turneului de la Roland Garros. Dulgheru a revenit de la 2-5 in decisiv si a salvat o minge de meci. Ea va evolua din nou dupa doi ani pe tabloul principal al unui Grand Slam, fiind a sasea romanca in turul I.

Roland Garros: Svitolina si Ostapenko vor debuta duminica - Dulgheru vs McHale se va juca dupa ora 17:30

Primele meciurile de pe tablourile principale de la Roland Garros vor avea loc duminica 27 mai). Doua dintre cele mai interesante confruntari ale zilei se anunta a fi Ajla Tomljanovic vs Elina Svitolina favorita 4) si Jelena Ostapenko 5) vs Kateryna Kozlova. Singura jucatoare din Romania care intra astazi in scena este Alexandra Dulgheru 160 WTA), care o va infrunta in primul tur pe Christina McHale SUA, 85 WTA). Partida se va disputa dupa ora 17:30 ora Romaniei) si va fi transmisa Livescore pe HotNews. ro.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru va evolua duminica - Programul complet al primei zile

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul zilei de duminica27 mai), prima in care vor putea fi urmarite meciuri de pe tablourile principale ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Romania va avea o singura reprezentanta in intrecerile de maine, Alexandra Dulgheru 160 WTA), venita din calificari, urmand sa evolueze impotriva americancei Christina Mchale 85 WTA).

Dulgheru trece de primul tur la Roland Garros. Un meci in doua zile

Alexandra Dulgheru, ultima dintre jucatoarele din Romania ajunse pe tabloul principal de la Roland Garros, s-a calificat, luni, in turul secund al intrecerii de simplu.

Roland Garros: Christina Mchale, adversara Alexandrei Dulgheru n primul tur - Niculescu rateaza primul Grand Slam din 2007

Alexandra Dulgheru, locul 160 WTA, o va intalni pe americanca Christina Mchale, locul 85 WTA, in turul I al turneului de la Roland Garros. Monica Niculescu s-a retras de pe tabloul principal si a fost inlocuita de lucky loser-ul Arantxa Rus, romanca punand capat, din cauza unei accidentari, unei serii de 45 de participari consecuitve la turneele de Grand Slam, in calificari sau pe tabloul principal, din inauarie 2007.

Roland Garros: Buzarnescu, Dulgheru si Copil vor evolua luni - Programul complet al zilei

Mihaela Buzarnescu 32 WTA) si Marius Copil 95 ATP) vor debuta luni la turneul de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit programul anuntat de organizatori. Tot luni, meciul dintre Alexandra Dulgheru si Christina McHale se va relua de la scorul de 5-7, 7-65), dupa ce a fost intrerupt duminica din cauza intunericului.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )