Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alexandra este singura nepoata a lui Nicolae Ceausescu. Are 23 de ani si este de o frumusete rara

Antena3 Antena3,
Alexandra este singura nepoata a lui Nicolae Ceausescu. Are 23 de ani si este de o frumusete rara

Nicolae si Elena Ceausescu au avut trei copii, Zoia, Nicu si Valentin. Valentin este singurul care traieste si are doi copii, printre care siAlexandra, o tanara de 23 de ani. Alexandra este al doilea co. continuă pe Antena3

Nepoata de 23 de ani a fostului dictator Nicolae Ceausescu este de o frumusete rara. Cum arata tanara - FOTO

Nicolae Ceausescu a avut trei mostenitori, pe Valentin, Zoe si Nicu, insa doar cel mai mare dintre acestia mai traieste. Valentin, in varsta de 68 de ani, are la randul sau doi copii, pe Daniel, din casn.

Ce probleme de sanatate avea Nicolae Ceausescu inainte sa fie executat. N-o mai ducea mult

Nicolae Ceausescu avea mari probleme de sanatate, dar nu vorbea despre acestea decat cu oamenii in care avea cea mai mare incredere. Medicul care s-a ingrijit de sanatatea fostului dictator marturiseste ca Ceausescu suferea de o boala extrem de grava care ii producea dureri insuportabile si sangerari. Nicolae Ceausescu avea probleme de sanatate grave A .

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

Ce avere avea Nicolae Ceausescu in decembrie 1989 si cate kilograme de aur detinea in rezerva personala

Aveam fabrici si uzine, mine de aur si geniiromanii au fost saracii oameni bogati. in schimb, cel care s-a bucurat fara margini de belsug a fost Nicolae Ceausescu. Ce avere avea dictatorul in decembrie 1989 si cate kilograme de aur detinea in rezerva personala? Nicolae Ceausescu: avere decembrie 1989 si kilograme de aur in rezerva .

Top 10 cele mai mari secrete ale lui Nicolae Ceausescu. Ce nu s-a stiut despre liderul comunist pana dupa moartea sa

Nicolae Ceausescu a avut grija ca poporul sa nu ii afle toate secretele. Unele dintre acestea au fost atat de bine pastrate incat au iesit la iveala abia dupa moartea sa, cand persoanele care l-au cunoscut au inceput sa faca dezvaluiri. Spre exemplu, putini sunt cei care stiu ca fostul dictator a fost singurul roman .

Putin considera ca divizarea Kosovo este singura solutie corecta

Presedintele rus Vladimir Putin considera ca divizarea Kosovo este singura solutie corecta care va asigura pacea in aceasta regiune. Moscova a declarat pentru prima data ca Kremlinul este in favoarea convenirii unui compromis care, dupa cum subliniaza ei, nu va fi un precedent, potrivit B92. rs, citat de Rador.

Putini romani stiu asta! Ce a cantat Nicolae Ceausescu cu putin timp inainte sa moara

Imaginile cu executia sotilor Ceausescu au facut inconjurul lumii. Care au fost, insa, ultimele cuvinte ale dictatorului? Procesul sotilor Ceausescu a inceput pe data de 25 decembrie ora 13:20 si s-a.

Iordache, despre o eventuala excludere a Anei Birchall: Credeti ca mai este nevoie, dupa decizia CCR? PSD are suficiente voturi sa mentina guvernarea

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, intrebat despre discutiile din partid despre excluderea Anei Birchall ca dupa decizia Curtii Constitutionale nu mai este nevoie. El a mai sustinut ca PSD are majoritatea parlamentara pentru a guverna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )