Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce avere avea Nicolae Ceausescu in decembrie 1989 si cate kilograme de aur detinea in rezerva personala

Playtech Playtech,
Ce avere avea Nicolae Ceausescu in decembrie 1989 si cate kilograme de aur detinea in rezerva personala

Aveam fabrici si uzine, mine de aur si geniiromanii au fost saracii oameni bogati. in schimb, cel care s-a bucurat fara margini de belsug a fost Nicolae Ceausescu. Ce avere avea dictatorul in decembrie 1989 si cate kilograme de aur detinea in rezerva personala? Nicolae Ceausescu: avere decembrie 1989 si kilograme de aur in rezerva . continuă pe Playtech

Ce probleme de sanatate avea Nicolae Ceausescu inainte sa fie executat. N-o mai ducea mult

Nicolae Ceausescu avea mari probleme de sanatate, dar nu vorbea despre acestea decat cu oamenii in care avea cea mai mare incredere. Medicul care s-a ingrijit de sanatatea fostului dictator marturiseste ca Ceausescu suferea de o boala extrem de grava care ii producea dureri insuportabile si sangerari. Nicolae Ceausescu avea probleme de sanatate grave A .

Cele 7 minuni ale lui Nicolae Ceausescu. Cum au uimit romanii intreaga lume, in comunism

Cativa romani regreta si acum disparitia lui Ceausescu de la conducerea Romaniei. Acestia au precizat de-a lungul timpului ca a reusit, pe langa perioada grea daruita romanilor, minuni aparte care vor ramane pentru totdeauna in istorie. Care sunt cele 7 minuni facute de Nicolae Ceausescu de care unii inca reamintesc? Cele 7 minuni ale lui .

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al .

MARIA GHIORGHIU, previziune apocaliptica pentru Romania: Nicolae Ceausescu rade de dincolo de MOARTE! Urgia ne va lovi in curand, fratilor

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei un text intitulat Nicolae Ceausescu rade de dincolo de moarte . in aceasta dimineata, in zori, o lumina alba si stralucitoare ma trezeste.

Putini romani stiu asta! Ce a cantat Nicolae Ceausescu cu putin timp inainte sa moara

Imaginile cu executia sotilor Ceausescu au facut inconjurul lumii. Care au fost, insa, ultimele cuvinte ale dictatorului? Procesul sotilor Ceausescu a inceput pe data de 25 decembrie ora 13:20 si s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )