Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Arsinel ar putea lipsi de la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea cutremuratoare pe care a facut-o

Antena3 Antena3,
Alexandru Arsinel ar putea lipsi de la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea cutremuratoare pe care a facut-o

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. inainte cu. continuă pe Antena3

Alexandru Arsinel, in lacrimi: A murit Steluta. A murit ea, am murit si eu

Stela Popescu a murit. A fost gasita in casa sa fara suflare. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata. Alexandru Arsinel, in lacrimi:.

Alexandru Arsinel a plans in hohote la aflarea vestii mortii Stelei Popescu: Am avut un spectacol zilele astea, nu imi vine a crede. A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a plans in hohote, joi, la aflarea vestii mortii actritei. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a declarat Arsinel pentru News. ro, plangand in hohote.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu pentru o mare parte a carierei, s-a declarat socat la aflarea vestii mortii acesteia, indreptandu-se in lacrimi spre locuinta actritei.

Arsinel despre ce s-a intamplat la ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o

Alexandru Arsinel, fostul partener de scena al regretatei Stela Popescu, a vorbit vineri dimineata despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul gandurilor, la o gala ce a avut loc de curand. Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o, a spus Arsinel la Realitatea TV.

CONFIRMARE! Arsinel, despre ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. CEVA a incurcat-o.

Inca inainte de aparitia raportului medicilor legisti, Alexandru Arsinel a vorbit, vineri dimineata, despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul.

Caru' cu vedete: Viata legendara a Stelei Popescu! Filmele pe care nimeni n-ar trebuie sa le rateze; Horia Brenciu i-a cerut sotiei al cincilea copil; Andreea Marin a scapat kilogramele de sub control

Ce bine seamana cu mamele lor. arca ar fi clonele lor! Gillian Anderson si Reese Witherspoon sunt foarte mandre de fiicele lor care le. Ce spune primul sot al Stelei Popescu la moartea artistei. Dan Puican s-a intalnit cu partenerul de scena al Stelei, Alexandru Arsinel, dar si cu.

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Celebrele cuplete ale Stelei Popescu alaturi de stele ale generatiei de aur

In 1963, Stela Popescu urca pe scena teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar mai apoi pe cea a Teatrului de Comedie. in acelasi an, actrita incepea lunga colaborare cu Radiodifuziunea Romana, urmata, mai apoi, de cea cu Televiziunea Romana. Romanii s-au bucurat de cupletele de aur pe care actrita le-a format alaturi de cei mai talentati actori ai generatiei sale, printre care Stefan Banica sau Alexandru Arsinel.

Alexandru Arsinel e impietrit de durere. Mesajul dureros scris pe coroana de flori pentru Stela Popescu

Alexandru Arsinel i-a adus vineri o coroana imensa cu flori multicolore, care era formata din trandafiri albi, orhidee mov si albe, si cativa crini imensi. Alexandru Arsinel a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2159 seconds )