Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla

Adevărul Adevărul,
Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu pentru o mare parte a carierei, s-a declarat socat la aflarea vestii mortii acesteia, indreptandu-se in lacrimi spre locuinta actritei. continuă pe Adevărul

Alexandru Arsinel a plans in hohote la aflarea vestii mortii Stelei Popescu: Am avut un spectacol zilele astea, nu imi vine a crede. A fost un om extraordinar, atat trebuie sa stiti

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a plans in hohote, joi, la aflarea vestii mortii actritei. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a declarat Arsinel pentru News. ro, plangand in hohote.

Stela Popescu a murit. Alexandru Arsinel, prima reactie dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla. Vai de mine!, a spus Alexandru Arsinel. Actorul s-a deplasat ulterior la casa actritei. Stela Popescu a murit. Marea actrita a.

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Reactia lui Alexandru Arsinel la primirea vestii ca Stela Popescu a murit: Vai de mine!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita decedata in locuinta sa. Echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul. Acum ma duc la ea acasa. Nu stiu ce se intampla.

Alexandru Arsinel, in lacrimi: Ce a spus partenerul de scena al Stelei Popescu despre decesul marii artiste

Marea actrita Stela Popescu a murit joila varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Colegul de scena a marii artiste a Romaniei s-a declarat socat de decesul acesteia si abia.

Alexandru Arsinel, in lacrimi: Ce a spus partenerul de scena al Stelei Popescu despre decesul marii artiste (VIDEO)

Marea actrita Stela Popescu a murit joila varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Colegul de scena a marii artiste a Romaniei s-a declarat socat de decesul acesteia si abia.

Ion Iliescu, dupa moartea Stelei Popescu: Era o fata frumoasa, plina de viata si de verva. Este o mare pierdere pentru teatru romanesc

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus, pentru Agerpres, ca a ramas uluit cand s-a anuntat vestea mortii Stelei Popescu, despre care spune ca a pretuit-o in mod deosebit si ca era o fata frumoasa, plina de viata si de verva si ca este o pierdere pentru teatrul romanesc.

Alexandru Arsinel face o dezvaluire cutremuratoare! Eu cred ca era o mincinoasa, niciodata nu spunea

Vestea mortii actritei Stela Popescu a picat ca un trasnet asupra Romaniei. Alexandru Arsinel a facut o dezvaluire cutremuratoare. Era o mincinoasa, cu sanatatea era o.

Celebrele cuplete ale Stelei Popescu alaturi de stele ale generatiei de aur

In 1963, Stela Popescu urca pe scena teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar mai apoi pe cea a Teatrului de Comedie. in acelasi an, actrita incepea lunga colaborare cu Radiodifuziunea Romana, urmata, mai apoi, de cea cu Televiziunea Romana. Romanii s-au bucurat de cupletele de aur pe care actrita le-a format alaturi de cei mai talentati actori ai generatiei sale, printre care Stefan Banica sau Alexandru Arsinel.

Rasturnare de situatie. Cand a murit de fapt Stela Popescu. Anuntul facut de Alexandru Arsinel

Stela Popescu ar fi murit de fapt de miercuri, lasa sa se inteleaga actorul Alexandru Arsinel. Ea si mintea. Din punct de vedere al sanatatii era o micinoasa. Nu s-a plans.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )