Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alexandru Cumpanasu, adevarul despre Zanni de la Survivor 2021. Toata Romania a aflat asta

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, adevarul despre Zanni de la Survivor 2021. Toata Romania a aflat asta

Ce spune Alexandru Cumpanasu despre Zanni, concurentul de la Survivor Romania 2021. Dupa aparitia sa in competitia Survivor Romania, Zanni a atras un numar mare de fani, dar si admiratia unui numar impresionant de telespectatori. Printre cei care il admira pe tanarul concurent se pare ca se afla si Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine ca-l cunoaste . continuă pe Playtech

Alexandru Rafila, adevarul despre numarul mic de cazuri raportate. Ce se intampla, de fapt, in spitale: E ceva care nu se leaga

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma cu privire la numarul de raportari zilnice ale infectarilor cu Covid-19. in ciuda unei asa zise scaderi, medicul dezvaluie ca numarul pacientilor din Terapie Intensiva este ingrijorator de mare, similar cu perioada in care in Romania erau raportate 10. 000 de cazuri zilnic. Cu aceasta ocazie, reprezentantul Romaniei .

Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021. Adevarul despre conflictele din Dominicana

Costi Ionita a fost eliminat din competia Survivor Romania 2021, fiind votat intr-o mare masura. Acesta a povestit in emisiunea Teo Show, de la Kanal D, ce s-a intamplat in Republica Dominicana. Costi Ionita, schimbare radicala dupa Survivor Romania 2021 in platoul emisiunii s-au aflat insa trei sustinatoare acerbe ale artistului, si anume Claudia Pavel, .

SURVIVOR 2021. Povestea de dragoste dintre Catalin Morosanu si sotia lui: Ne-am cunoscut in tren. Ea avea 16 ani

Catalin Morosanu, unul dintre cei 12 Faimosi de la Survivor Romania, reality-show difuzat de joi pana duminica, la Kanal D, are o cariera sportiva impresionanta, avand in palmares zeci de titluri in K1, dar este si un familist convins. Faimosul a povestit, inainte de a se aventura in Republica Dominicana, cum a debutat povestea de dragoste dintre el si cea care avea sa ii devina, mai tarziu, sotie.

Atentie: chipsurile nu sunt facute din cartofi. Adevarul despre acest aliment nociv

Cei mai multi oameni nu tin cont de faptul ca au mancat pe saturate si continua sa rontaie tot felul de alimente, de tip alune, chipsuri, sticksuri, bomboane. Sunt pofticiosi, de acord, dar de ce poftesc numai la alimente nesanatoase? Specialistii au studiat aceasta problema si au venit cu raspunsuri. Replica, insa, a venit de .

Cine sunt romanii care se opun vaccinarii, de fapt. Vlad Mixich a spus tot adevarul despre ei

Ne aflam in momentul salvator al vaccinari impotriva virusului COVID-19, ba chiar s-a inceput cea de-a doua etapa. Oficialii au pregatit strategia de imunizare a populatiei, care a inclus si combaterea efectelor negative: zvonurile, dezinformarea, stirile false. Internetul abunda de mituri, iar unii se tem sa se vaccineze. Cine sunt romanii care se opun vaccinarii .

Catalin Botezatu, urmarit international. Adevarul despre tepele de milioane date de designer

Veste socanta primita de fanii celui mai iubit si cunoscut designer de la noi! Catalin Botezatu este urmarit international. Care este adevarul din spatele tepelor pe care le-a dat celebrul jurat al emisiunii Bravo, ai stil. Catalin Botezatu e urmarit international. Ce a facut designer-ul? Catalin Botezatu este urmarit international din cauza unor datorii imense.

SURVIVOR 2021. Majda a lesinat in bratele medicilor: Nu mai vad!. Concurenta propusa la eliminare

Majda de la Survior a inceput sa se simta rau in timpul jocului pentru imunitate. Iata ca stresul, lipsa hranei, dar si soarele arzator din Republica Dominicana si-au pus amprenta asupra starii ei de sanatate, iar aceasta a lesinat in bratele medicilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )