Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuila, va rog sa imi scrieti

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuila, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, apel catre Diaspora: Nu va costa nimic. Daca aveti vreo banuiala, va rog sa imi scrieti

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca la Caracal, a transmis un apel catre Diaspora. 112 vreau sa traiesc.

Alexandru Cumpanasu Apel catre Comisia Europeana

Alexandru Cumpanasu, intr-un mesaj postat pe contul sau de facebook atrage atentia Comisiei Europene.

Alexandru Cumpanasu, apel catre Rares Bogdan: solicit public punctul sau de vedere, din pozitia sa de prim-vicepresedinte al PNL

Alexadru Cumpanasu lanseaza un apel catre Rares Bogdan pentru a se exprima public, in calitatea sa de om politic siprim-vicepresedinte al PNL, in legatura cu declaratia unei colege de-ale sale in cazul Caracal.

CAZUL CARACAL Alexandru Cumpanasu, dupa ce s-a anuntat reluarea expertizelor de catre INML: Eu nu mai am incredere!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, reactioneaza dur dupa cea primit vestea ca INML va relua probele pe ramasitele gasite la Caracal. INML a.

Alexandru Cumpanasu: Nu s-a emis niciun certificat de deces. Daca se va intampla asta, contestam decizia

Alexandru Cumpanasu a facut noi declaratii despre cazul Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca nu s-a emis niciun certificat de deces Rabdarea noastra cam ia sfarsit. Concret ne spun ca fac ancheta. Au.

Alexandru Cumpanasu a primit amenintari la adresa copiilor sai: Voi rade tot daca se ating de un fir de par din capul copiilor mei!

Alexandru Cumpanasu a anuntat, duminica, ca a primit amenintari la adresa familiei sale. isi bat joc de mine si de familia mea. Am anuntat autoritatile, nu stiu cine sunt aceste persoane, este al doilea.

Copiii lui Alexandru Cumpanasu, amenintati: Voi rade tot daca se ating de un fir de par din capul copiilor mei!

Alexandru Cumpanasu a anuntat, duminica, ca a primit amenintari la adresa familiei sale. isi bat joc de mine si de familia mea. Am anuntat autoritatile, nu stiu cine sunt aceste persoane, este al doilea.

Alexandru Cumpanasu: Voi depune solicitari la Interpol si Europol pentru a fi cautate Alexandra si Luiza

Alexandru Cumpanasu a spus ca urmeaza ca joi sa se deplaseze sa depuna o cerere catre Interpol si Europol pentru a le cauta pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Voi depune aceste solicitari.

Alexandru Cumpanasu, despre disparitia nepoatei sale: Indiferent daca se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta decizia

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat luni seara ca in cazul nepoatei sale nu s-a emis niciun certificat de deces la aproape o luna de la disparitie, dar oricum va contesta o.

Alexandru Cumpanasu sustine ca a fost amenintat de apropiatii lui Gheorghe Dinca: Ar incerca diverse lucruri

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, sustine ca a a primit amenintari de la apropiatii lui Gheorghe Dinca. Cumpanasu s-a prezentat, luni, la Parchetul General pentru a depune o plangere penala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )