Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Cumpanasu, despre ucigasul nepoatei sale: Acest individ face parte dintr-un grup. Are doua miliarde de lei in cont, din pensie si autostop (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, despre ucigasul nepoatei sale: Acest individ face parte dintr-un grup. Are doua miliarde de lei in cont, din pensie si autostop (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei - una dintre fetele agresate sexual si ucise in Caracal, a afirmat luni seara, in direct la B1TV, considera ca Gheorghe Dinca este clar parte a unui grup, si nu un . continuă pe B1

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

Alexandru Cumpanasu amenintat cu moartea

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat ca a primit amenintari, inclusiv amenintari cu moartea din momentul in care a inceput scandalul din jurul mortii nepoatei sale. Am primit.

Cumpanasu, despre Gheorghe Dinca: Nu exista dubiu! Nu a actionat de capul lui

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata rapita si ucisa la Caracal de Gheorghe Dinca, afirma cain acest moment nu mai exista dubiuca Dinca nu a avut complici. in mod evide.

Alexandru Cumpanasu vrea o expertiza internationala a ramasitelor din curtea lui Gheorghe Dinca: Nu cred ca Alexandra a fost arsa acolo si toate balivernele despre aceasta situatie

UPDATE: Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia Alexandrei este de acord cu efectuarea unei expertize internationale a ramasitelor gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Minunati romani care ne.

Alexandru Cumpanasu: L-a schingiuit cum a facut el cu fetele alea? N-am inteles ce scuza penibila poate fi asta

Alexandru Cumpanasu a venit cu o replica dura dupa ce medicul psihiatru Gabriel Diaconu a spus sa respectam drepturi ale unui presupus criminal. Domnule, dar la torturat cineva? Stati domnule putin!.

Alexandru Cumpanasu: De la 11:05 pana la ora 18:00, procurorul de caz nu a cerut nimanui sa localizeze apelul Alexandrei (VIDEO)

Pana seara, procurorul de caz n-a cerut altor structuri ale statului sa localizeze apelul, iar STS-ul a facut-o din proprie initiativa, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul.

Alexandru Cumpanasu: DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentru ca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie (VIDEO)

Motivul pentru care DIICOT-ul a preluat dosarul Alexandrei pentruca avea un dosar de lucru in zona, cu retele de prostitutie, a precizat Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, in cadrul unei.

Alexandru Cumpanasu: Sunt imposibil de acceptat explicatiile ca in spatiul ororilor, acel recipient a topit carnea Alexandrei, oasele, dar n-a topit bijuteriile din argint (VIDEO)

Cei care au instrumentat cazul sunt complici din cauza faptului ca s-a intervenit total neprofesionist, ca nu erau dotati corespunzator si pentru nu tineau legatura cu familia, a precizat Alexandru Cumpanasu,.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucide, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise, cere explicatii. Exista un sistem de localizare rapida, in doar 10 secunde!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise de Gheorghe Dinca, spune ca esecul autoritatilor in a-i gasi la timp nepoata scoate la iveala o alta problema uriasa a sistemului. Sunt mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )