Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alexandru Cumpanasu, dupa confirmarea ca oasele din padure nu sunt ale Alexandrei: Procurorii trebuie sa afle reteaua si sa gaseasca fetele daca traiesc El explica de ce moartea nepoatei sale nu este certa (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, dupa confirmarea ca oasele din padure nu sunt ale Alexandrei: Procurorii trebuie sa afle reteaua si sa gaseasca fetele daca traiesc El explica de ce moartea nepoatei sale nu este certa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu a reactionat, in direct pe B1TV, dupa ce DIICOT a confirmat ca oasele gasite in padurea din oras nu sunt ale nepoatei sale, ci sunt diferite de cele descoperite in casa lui Gheorghe. continuă pe B1

Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Junralistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arata faptul ca fragmentele osoase descoperite in padurea de langa Caracal sunt umane si apartin unei.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Sunt convins ca Gheorghe Dinca nu este criminalul nepoatei mele. El avea niste misiuni

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut noi dezvaluiri despre ancheta din Caracal. Cumpanasu sustine ca este nemultumit de modul in care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel putin in.

DIICOT: Oasele din padure nu ii apartin Alexandrei

In cursul zilei de marti a fost finalizata expertiza oaselor ridicate de anchetatori. in urma analizei INML, oasele ii apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, dar nu Alexandrei. Stire.

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

Site-ul Coalitiei conduse de Alexandru Cumpanasu, copiat dupa site-ul SRI: Toata structura, identica cu cea a Servciului

Site-ul Coalitiei Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), conglomerat de ONG-uri condus de Alexandru Cumpanasu, este copiat dupa cel al Serviciului National de Informatii SRI), scrie pressoane. ro.

Alexandru Cumpanasu publica dovada faptului ca procurorii au deschis dosar penal in cazul Alexandrei dupa ce au vazut la un post de televiziune ca o minora a disparut in Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat miercuri pe Facebook dovada faptul ca procurorii a decis deschiderea unui dosar penal in cazul rapirii adolescentei dupa ce au vazut stirea la.

Alexandru Cumpanasu: Procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal dupa ce a vazut cazul la tv, nu ca urmare a sesizarilor de la 112

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat miercuri ca a intrat in posesia unui raport din care reiese, printre altele ca procurorul de la Parchetul Caracal a dispus deschiderea unui dosar penal.

Alexandru Cumpanasu sustine ca are dovada `complicitatii` dintre politisti si procurori. Despre ce document este vorba si ce scrie in el (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu sustine ca procurorii si politistii au decis de comun acord sa perchezitioneze casa lui Gheorghe Dinca abia dupa ora 6 dimineata, si nu unilateral cum s-a vehiculat in presa. Unchiul Al.

EXCLUSIV ONLINE Alexandru Cumpanasu anunta ca a demarat o ANCHETA PARALELA in cazul de la Caracal: Avem o echipa de specialisti care au lucrat in Parchet, in servicii, in politie

EXCLUSIV ONLINE Rasturnare de situatie in cazul de la caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a decis sa faca el lumina in cazul tragic care a bulversat Romania. Dupa ce zeci de persoane au.

Site-ul Coalitiei conduse de Alexandru Cumpanasu e copiat dupa site-ul SRI

Alexandru Cumpanasu prezideaza, din octombrie 2015, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), un conglomerat de ONG-uri al caror scop declarat este de a accelera absorbtia fondurilor europene.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )