Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIICOT: Oasele din padure nu ii apartin Alexandrei

Antena3 Antena3,
DIICOT: Oasele din padure nu ii apartin Alexandrei

In cursul zilei de marti a fost finalizata expertiza oaselor ridicate de anchetatori. in urma analizei INML, oasele ii apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, dar nu Alexandrei. Stire. continuă pe Antena3

Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Junralistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arata faptul ca fragmentele osoase descoperite in padurea de langa Caracal sunt umane si apartin unei.

DIICOT: Ramasitele din padure confirma o alta victima in cazul Caracal. Oasele ii apartin unei fete de 15-19 ani

Fragmentele osoase gasite langa o padure din Caracal nu sunt ale Alexandrei, ci provin de la o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, se arata in raportul de expertiza medico-legala.

Alexandru Cumpanasu, dupa confirmarea ca oasele din padure nu sunt ale Alexandrei: Procurorii trebuie sa afle reteaua si sa gaseasca fetele daca traiesc El explica de ce moartea nepoatei sale nu este certa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu a reactionat, in direct pe B1TV, dupa ce DIICOT a confirmat ca oasele gasite in padurea din oras nu sunt ale nepoatei sale, ci sunt diferite de cele descoperite in casa lui Gheorghe.

Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal, daca nu sunt ale Alexandrei Macesanu

Fragmentele osoase gasite in ultima locatie pe care Dinca le-a spus-o politistilor apartin ale unei alte fete decat Alexandra Macesanu. Victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani. Ale cui ar putea fi? Exista o a treia victima? Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal DIICOT anunta ca expertiza .

Mesaj de ultima ora din partea familiei Alexandrei Macesanu. Scrisoarea trimisa de tatal adolescentei

Tatal Alexandrei Macesanu a trimis o scrisoare catre toti cei care il ataca pe Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei ucise la Caracal. Ma numesc Macesanu Nelu, tatal Alexandrei, si am un mes.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )