Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Antena3 Antena3,
Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Junralistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arata faptul ca fragmentele osoase descoperite in padurea de langa Caracal sunt umane si apartin unei. continuă pe Antena3

DIICOT: Oasele din padure nu ii apartin Alexandrei

In cursul zilei de marti a fost finalizata expertiza oaselor ridicate de anchetatori. in urma analizei INML, oasele ii apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, dar nu Alexandrei. Stire.

Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal, daca nu sunt ale Alexandrei Macesanu

Fragmentele osoase gasite in ultima locatie pe care Dinca le-a spus-o politistilor apartin ale unei alte fete decat Alexandra Macesanu. Victima este o tanara cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani. Ale cui ar putea fi? Exista o a treia victima? Ale cui ar putea fi oasele din padurea de langa Caracal DIICOT anunta ca expertiza .

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

DIICOT: Ramasitele din padure confirma o alta victima in cazul Caracal. Oasele ii apartin unei fete de 15-19 ani

Fragmentele osoase gasite langa o padure din Caracal nu sunt ale Alexandrei, ci provin de la o persoana de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani, se arata in raportul de expertiza medico-legala.

Alexandru Cumpanasu, dupa confirmarea ca oasele din padure nu sunt ale Alexandrei: Procurorii trebuie sa afle reteaua si sa gaseasca fetele daca traiesc El explica de ce moartea nepoatei sale nu este certa (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu a reactionat, in direct pe B1TV, dupa ce DIICOT a confirmat ca oasele gasite in padurea din oras nu sunt ale nepoatei sale, ci sunt diferite de cele descoperite in casa lui Gheorghe.

Ce spune Andreea Balan despre relatia cu tatal ei dupa ce acesta nu a fost prezent la cununia civila: Nu pot spune ca suntem prieteni, vorbim strictul necesar

Andreea Balan 35 de ani) a vorbit despre relatia pe care o are in prezent cu tatal ei, Sandel Balan, dupa ce acesta nu a fost prezent la cununia civila a cantaretei cu actorul George Burcea 31 de ani).

Roger Federer, despre retragerea din tenis: Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani

Roger Federer se afla la Cincinnati, iar inainte de startul competitiei Masters a discutat despre cat timp va mai juca tenis. Totul tine de fericirea familiei sale, dupa cum a marturist marele campion elvetian. Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani.

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca termenul stabilit pentru darea in folosinta a metroului din Drumul Taberei a ramas luna decembrie. Razvan Cuc a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )