Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta tragediei de la Caracal: Politistii nu au mai fost impiedicati de procurori sa actioneze.A fost o decizie colectiva

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta tragediei de la Caracal: Politistii nu au mai fost impiedicati de procurori sa actioneze.A fost o decizie colectiva

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a revenit cu dezvaluiri despre principalul suspect si legatura pe care acesta o are cu persoane. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterior dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterios dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, noi informatii din ancheta tragediei de la Caracal: Era identificata masina lui Gheorgeh Dinca inca din dosarul Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a sous, in cadrul emisiunii Descoperiti, cu Andreea Sava, ca era identificata masina lui Gheorghe Dinca inca de cand a disparut Luiza si ca se putea face lumina.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii din ancheta din Caracal: Numarul de telefon al Alexandrei a fost portat pentru ca sa se poate vedea traseul parcurs

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapita si ucisa de catre Gheorghe Dinca, a anuntat, miercuri, ca, la sfatul colegilorAlexandrei, a fost portatnumarul de telefon al fetei pentru ca.

Alexandru Cumpanasu, noi solicitari catre Mihai Fifor: Cer arestarea imediata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara

Alexandru Cumpanasu face un nou apel catre romani, dar si catre ministrul de Interne, Mihai Fifor. APEL: Dragi tati, mame, frati, surori ai acestei tari. A-16-a zi de cosmar continua pt.

CRIME iN CARACAL Alexandru Cumpanasu: Anchetatorii i-au intrebat pe parintii Alexandrei cum intra in SMARTPHONE-ul fetei. E PENIBIL! (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut, joi, noi dezvaluiri despre ancheta crimelor de la Caracal. Cumpanasu a spus ca parintii adolescentei de 15 ani au fost audiati, joi, la Politia.

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele ucise in Caracal: Oasele gasite in padure NU sunt ale Alexandrei. Cineva are interesul sa decredibilizeze presa prin intoxicare

Alexandru Cumpanasu a precizat ca oasele gasite in padurea din Caracal nu sunt ale Alexandrei, nepoata sa, care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinica in cazul care a cutremurat Romania, si a catalogat drept.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri incendiare despre Criminalul din Caracal! Incredibil ce au gasit specialistii in laptopul lui Gheorghe Dinca

Noi dezvaluiri incendiare despre crimele comise in Caracal au fost facutede Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta a dezvaluit vineri seara ca in telefonul mobil al inculpatului.

Alexandru Cumpanasu rastoarna cazul de la Caracal: Familia Alexandrei crede cu tarie ca ea traieste. Ceea ce veti descoperi va trimite anumite persoane la inchisoare

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, cea de-a doua adolescenta care ar fi fost ucisa de Gheorghe Dinca, a precizat la Sinteza Zilei ca familia adolescentei crede cu tarie ca Alexandra.

CRIME CARACAL Alexandru Cumpanasu, apel URGENT pentru ministrul Fifor: A-16-a zi de cosmar continua Patru SOLICITARI urgente: ARESTATI CLANURILE INTERLOPE!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o la Caracal, transmite catre ministrul de Interne, Mihai Fifor, patru solicitari urgente, intre care inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )