Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alexandru Cumpanasu, noi solicitari catre Mihai Fifor: Cer arestarea imediata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, noi solicitari catre Mihai Fifor: Cer arestarea imediata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara

Alexandru Cumpanasu face un nou apel catre romani, dar si catre ministrul de Interne, Mihai Fifor. APEL: Dragi tati, mame, frati, surori ai acestei tari. A-16-a zi de cosmar continua pt. continuă pe Antena3

CRIME CARACAL Alexandru Cumpanasu, apel URGENT pentru ministrul Fifor: A-16-a zi de cosmar continua Patru SOLICITARI urgente: ARESTATI CLANURILE INTERLOPE!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o la Caracal, transmite catre ministrul de Interne, Mihai Fifor, patru solicitari urgente, intre care inchisoare.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii despre cazul Caracal: Acesta ar fi trebuit sa fie un Breaking News

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu,a declarat la Antena 3 ca va adauga o alta solicitare in cadrul plangerii depuse la Parchetul General, pentru a solicita informatii cu privire la.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterior dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

Alexandru Cumpanasu, noi dezvaluiri din ancheta: Parintii Alexandrei au primit un telefon misterios dupa ce Dinca a fost retinut. Este strigator la cer!

Unchiul Alexandrei face noi dezvaluiridespre dimineata in care politistii si procurorii au intrat in casa ororilor si au descoperit primele indicii despre ceea ce s-a intamplat acolo. La numai o ora.

Alexandru Cumpanasu il ataca pe Raed Arafat, in cazul Caracal: L-a inghitit sistemul!

Alexandru Cumpanasu l-a atacat dur pe Raed Arafat. Unchiul Alexandrei Macesanu a sustinut ca medicul de origine palestiniana a fost inghitit de sistem. De asemenea, mai suliniaza si ca omul altadata rational s-a bagat prea mult cu cei de la varful politicii, referindu-se la Arafat. Alexandru Cumpanasu, atac direct catre Raed Arafat Unchiul Alexandrei Macesanu .

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Nu voi lasa sacrificiul acestui iNGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa inceapa un razboi total

Alexandru Cumpanasu solicita MAI siDIICOT sa inceapaUN RAZBOI total impotriva crimei organizate. 112vreausatraiesc. Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE.

Alexandru Cumpanasu, noi detalii din ancheta din Caracal: Numarul de telefon al Alexandrei a fost portat pentru ca sa se poate vedea traseul parcurs

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani rapita si ucisa de catre Gheorghe Dinca, a anuntat, miercuri, ca, la sfatul colegilorAlexandrei, a fost portatnumarul de telefon al fetei pentru ca.

CRIME iN CARACAL Alexandru Cumpanasu: Anchetatorii i-au intrebat pe parintii Alexandrei cum intra in SMARTPHONE-ul fetei. E PENIBIL! (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut, joi, noi dezvaluiri despre ancheta crimelor de la Caracal. Cumpanasu a spus ca parintii adolescentei de 15 ani au fost audiati, joi, la Politia.

Alexandru Cumpanasu, dezvaluiri incendiare despre Criminalul din Caracal! Incredibil ce au gasit specialistii in laptopul lui Gheorghe Dinca

Noi dezvaluiri incendiare despre crimele comise in Caracal au fost facutede Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei Macesanu. Acesta a dezvaluit vineri seara ca in telefonul mobil al inculpatului.

Alexandru Cumpanasu a cerut desecretizarea convorbirii dintre Alexandra si politisti. Daca nu vor comunica nimic, vom actiona in instanta

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesan, a facut un apel catre autoritati. A cerut desecretizarea stenogramelor apelurilor la 112, convorbirea dintre Alexandra si politist, insa spune ca pana in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )