Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei de 15 ani din Caracal: Avem de-a face cu o incompetenta crasa a procurorului-sef din Caracal

Antena3 Antena3,
Alexandru Cumpanasu, unchiul adolescentei de 15 ani din Caracal: Avem de-a face cu o incompetenta crasa a procurorului-sef din Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite la Caracal, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la crima asupra AlexandreiMacesanu. continuă pe Antena3

Detalii SOCANTE. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: La ora 3 si jumatate s-au auzit tipete din casa, a iesit o vecina la politisti si i s-a spus ca totul e sub control. E posibil ca Alexandra sa fi fost inca in viata

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei rapite la Caracal, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3, cas-au auzit tipetedin casa suspectului cu cel putin doua ore inainte sa in.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei: Luni depun o plangere memoriu fata de toate institutiile implicate in asasinarea nepoatei mele

Alexandru Cumpanasu, unchiul uneia dintre fetele rapite si ucise in tragedia de la Caracal, a anuntat ca isi va respecta promisiunea si va merge luni sa depuna o plangere memoriu fata de toate.

Seful Politiei din Caracal catre tatal Alexandrei: Ba, daca e incurcata cu vreunul, sa plateasca pagubele perchezitiilor!

Interventia politistilor in cazul de la Caracal a fost mai mult decat esuata. Dar dincolo de lipsa de competenta, nici atitudinea acestora la adresa familiilor care le cereau ajutorul pentru gasirea fetelor disparute nu a fost una potrivita. A fost chiar plina de dispret. Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei ucise cu brutalitate in Caracal, vine cu .

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

DIICOT cere sa preia dosarul asasinului fetei din Caracal

Bucuresti, 26 iul Agerpres - DIICOT Craiova a solicitat vineri Parchetului de pe langa Tribunalul Olt sa preia ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ce au gasit anchetatorii in CASA GROAZEI: 21 de dinti si fragmente OSOASE, in cenusa! (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari.

Criminalul din Caracal, ARESTAT PREVENTIV. Avocat: Exista probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a fi considerata vinovata si condamnata (VIDEO)

Gheorghe Dinca, barbatul de 57 ani din Caracal suspectat de uciderea in mod brutal a doua tinere in Caracal, a fost audiat sambata in fata Tribunalului Olt care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30.

Primele imagini cu CRIMINALUL DIN CARACAL: Gheorghe Dinca a fost dus la Tribunal pentru emiterea mandatului de arestare (FOTO)

Gheorghe Dinca, barbatul de 57 de ani din Caracal suspect de uciderea in mod brutal a cel putin doua tinere, a fost dus sambata de catre politisti la Tribunalul Olt unde urmeaza sa se judece cererea.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, nu recunoaste nimic din cele intamplate. Primele imagini cu criminalul dus spre arest - VIDEO

DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe langa Tribunalul Olt ancheta in dosarul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judetul Olt, care se presupune ca a fost ucisa la Caracal, pentru a-l reuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )