Libnet.ro
UNICEF

09:00

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ce au gasit anchetatorii in CASA GROAZEI: 21 de dinti si fragmente OSOASE, in cenusa! (VIDEO)

B1 B1,
CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Ce au gasit anchetatorii in CASA GROAZEI: 21 de dinti si fragmente OSOASE, in cenusa! (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminica la casa in care se presupune ca a avut loc crima, urmand sa fie facute noi cercetari. continuă pe B1

CRIME iN SERIE iN CARACAL Marturia unei foste angajate, despre suspect: ii placeau filmele de GROAZA (VIDEO)

O fosta angajata a presupusului criminal in serie din Caracal, barbatul suspectat ca a rapit si ucis cel putin doua fete pe care le-a luat la ocazie, a povestit cum este in casa barbatului, dar si cum acesta.

Psihiatrul Tudorel Butoi, despre crimele socante din Caracal: Este un pshiopat criminal in serie motivat sexual!

Psihiatrul Tudorel Butoi a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre crimele care au oripilat si revoltat o intreaga tara, dar si despre procedurile birocratice care au intarziat ca politistii.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ministerul Justitiei: O situatie halucinanta generata de lipsa de profesionalism, necorelare a activitatilor sau fuga de raspundere

Ministerul Justitiei reactioneaza in cazul crimelor in serie din Caracal si catalogheaza drept o situatie halucinanta generata de lipsa de profesionalism felul in care autoritatile au actionat in ac.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Cad primele capete: COMISAR SEF DIN POLITIA OLT, DAT AFARA (VIDEO)

Cad primele capete in cazul crimelor in serie din Caracal. Inspectorul sef al Politiei Romane,chestorul Ioan Buda, l-a dat afara pe adjunctul IPJ Olt, Nicolae Alexe.

CRIME iN SERIE iN CARACAL STS nu a localizat corect apelul uneia din fetele ucise, care a apucat sa sune la 112. Politia: Serviciul de Telecomunicatii Speciale ne-a dat trei adrese gresite (VIDEO)

Cele mai recente declaratii ale oficialilor Politiei Romane cu privire la crimele din Caracal paseaza responsabilitatea catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Potrivit purtatorului de cuvant al.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Adjunctul DIICOT: Colegii mei cerceteaza haos Copaci, animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi, gropi, nu stiu de ce sapate

Georgiana Hosu, procurorul-sef adjunct al DIICOT, a furnizat informatii incredibile despre felul in care arata locuinta criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca. in acest moment colegii mei cerceteaza.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Cazul Caracal |Anunt de ultima ora de la anchetatori: de la cine provin ramasitele umane gasite in casa groazei

Anchetatorii au venit cu detalii despre ramasitele umane gasite in casa groazei din Caracal. Au fost analizate probele ADN, iar concluziile au fost prezentate duminica. Anchetatorii au confirmat faptul ca oasele gasite in gospodaria lui Gheorghe Dinca sunt umane. De asemenea, primele rezultate indica faptul ca bucatile de haine, bijuteriile si firele de par apartin .

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL STS nu isi asuma nicio responsabilitate in urma anchetei interne: Nu au fost inadvertente, sincope sau defectiuni tehnice

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat ca ancheta interna desfasurata in cadrul institutiei nu a gasit nicio problema privind felul in care a actionat in cazul tragediei de la.

Noi detalii din casa groazei din Caracal: o vecina ar fi sunat la 112, dar n-a fost luata in seama. Ce spun probele ADN

Noi detalii ies la iveala din casa groazei din Caracal, in care locuia Gheorghe Dinca, barbatul care ar fi ucis cu bestialitate cel putin doua adolescente. O vecina ar fi sunat cu cateva ore bune inainte de apelul fetei la 112, dar politistii nu au luat-o in seama. Surse din ancheta dau de inteles ca .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )