Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Angajatii din Romania isi vor putea lua mai multe tipuri de concedii pe viitor. Astfel, salariti isi vor avea concedii pentru motive familiale, vor putea absenta de la munca in cazuri de forta majora, iar tatii vor avea mai multe zile de concediu. continuă pe Wall-Street Ro

Ursula von der Leyen: Nominalizarile pentru comisarii din Romania, Ungaria si Franta sunt inca deschise

Presedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, transmite joi seara, intr-un comunicat, ca trei dintre cei 26 de candidati propusi de statele membre pentru posturile de comisari europeni au fost respinsi din diverse motive, astfel ca nominalizarile de comisari in cazul Romaniei, Ungariei si Frantei sunt inca deschise.

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Inca un post de televiziune din Romania se inchide. Consiliul de Administratie al postului public de televiziune a decis sa inchida canalul TVR HD. Decizia a fost luata in sedinta din data de 4 octombrie, cand membrii din conducere au aprobat demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru transmisia prin satelit si digital-terestra a canalului .

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Transportatorii se opun modificarii cerute de Bruxelles la legea RCA: Preturile vor creste pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania

Uniunea Nationala Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa nu modifice Legea nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA), pe motiv ca ar putea aparea dezechilibre grave si preturile vor creste accentuat pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Statistici privind jocurile online din Romania

Industria de jocuri de noroc din Romania a evoluat odata cu tehnologia, oferind pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra si a-si incerca norocul jucand diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, piata jocurilor de noroc este stabila si matura, un lucru imbucurator atat pentru jucatori, cat si pentru operatorii de jocuri de noroc.

S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Vesti bune pentru o parte dintre romani! Iata cine va puteaiesi la pensie cu pana la 15 ani mai devreme. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de.

ALERTA! Anuntul TERIBIL despre PENSII! Toti PENSIONARII din ROMANIA trebuie sa afle ADEVARUL

Toti pensionarii trebuie sa afle anuntul ministrului Muncii. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO).

Au vandut gaini vopsite, sa para de tara: cat de mari au fost amenzile dintr-o piata din Romania

Daca ai crezut vreodata ca o gaina galbena este mai sanatoasa decat una de culoarea alba, un caz recent dintr-o piata din Romania iti atesta contrariul. Printre multi oameni din Romania, exista perceptia conform careia gainile, puii si cocosi care au piele galbena sunt mai sanatosi si mai gustosi decat cei cu pielea alba. in .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )