Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Playtech Playtech,
Adevarul despre Bianca Dragusanu si milionarul turc cu care s-ar fi combinat. Ce au facut cei doi in Turcia, impreuna

Despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi, numita de blondina definitiva de aceasta data, a uimit pe toata lumea, dar nu pentru ca s-ar fi produs, caci separare a mai fost, ci pentru ca ar fi fost rapid surclasata de o alta relatie. Dupa ce a anuntat public ca drumurile sale si ale lui Bodi nu . continuă pe Playtech

Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. E un milionar turc celebru

S-a format un cuplu in showbiz. Este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu si un renumit milionar turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, fosta concurenta la emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi Noua despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins din .

Bianca Dragusanu, facuta praf de Alex Bodi. Reactia fara precedent pe care a avut-o

Bianca Dragusanu a fost facuta praf de Alex Bodi, semn ca telenovela dintre cei doi nu are de gand sa se sfarseasca prea curand. Reactia afaceristului dupa despartirea de blondina este una fara precedent! Alex Bodi a facut-o praf pe Bianca Dragusanu Desi cei doi au avut parte, de-a lungul relatiei lor, de despartiri si .

Bianca Dragusanu, atac la Alex Bodi dupa ce s-a aflat ca se insoara cu amanta rusoaica. Ce a facut romanca noastra

Scandalul continua! Bianca Dragusanu, atac la Alex Bodi dupa ce s-a aflat ca se insoara cu amanta rusoaica. Iata ce a facut vedeta! Bianca Dragusanu, atac direct la Alex Bodi Dupa doi ani tumultosi de relatie, cu despartiri, impacari, scandaluri si acuzatii grave, Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt in razboi! Iar telenovela nu pare .

Bianca Dragusanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se insoara afaceristul

Bianca Dragusanu nu mai are la cine se intoarce nici daca se razgandeste din nou. Cunoscutul afacerist nu mai pierde timpul si isi linge ranile alaturi de viitoare sotie. Alex Bodi se insoara! Cu cine isi reface viata afaceristul? Bodi revine la dragostea dintre pauzele cu Bianca! Cunoscutul afacerist se intoarce la mai tanara iubire .

EXCLUSIV Simone Tempestini, adevarul despre accidentul de la Iasi. Ce rani are campionul national de raliuri

Simone Tempestini este unul dintre cei mai talentati piloti de raliuri din lume. O spun rezultatele pe care le-a obtinut pana acum, in frunte cu titlul mondial de juniori pe care l-a obtinut in 2016. Cu precizarea ca la raliuri juniorii sunt pana la 30 de ani! Iar Simone Tempestini este roman. O spun actele, .

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

Adevarul despre noaptea nebuna pe care Printesa Diana ar fi petrecut-o cu Freddie Mercury intr-un bar gay

Odata cu implinirea a 23 de ani de la disparitia Reginei Inimilor, pe 31 august, au iesit la iveala tot felul de noi informatii despre Printesa Diana, iar una dintre ele este despre noaptea nebuna pe care fosta sotie a Printului Charles ar fi petrecut-o cu fostul lider al trupei Queen, Freddie Mercury, intr-un bar de homosexuali.

S-a aflat adevarul despre Meghan Markle! De ce au demisionat angajatii ei, de fapt! Ce le facea

Fostii angajati ai celor doua cupluri regale sustin ca raceala dintre fratii Harry si William a fost accelerata de cea a lui Kate Middleton in ceea ce o priveste pe cumnata ei. Chiar si vechii angajati de la Palatul Regal ii aduceau lui Meghan apelative urate, ca urmare a atitudinii sale imperative. Pe de o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )